1/15

Maisonnette rez-de-chaussée, Porto Rafti, Markopoulo

Markopoulo
€ 360 000
€ 390 000(-7,7%)
5+ chambres/pièces
180 m²
3+ bains/douches
Non Ascenseur
Balcon
Meublé

Remarque

Annonce mise à jour le 03/09/2024
Description

référence: 1440

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ, Πόρτο Ράφτη, Μαρκόπουλο, Αττικής δύο (2) σύγχρονες μεζονέτες μεσοτοιχίας, κατασκευής 2011, σε οικόπεδο 275 τ.μ. με 12 μέτρα πρόσοψη.  Η κάθε μεζονέτα έχει ανεξάρτητη είσοδο και έχει συνολικό εμβαδόν 90 τ.μ. που εκτείνεται σε τρία (3) επίπεδα.  Διαθέτουν αυτόνομη κεντρική θέρμανση πετρελαίου, εξασφαλίζοντας άνετη και οικονομική θέρμανση κατά τους χειμερινούς μήνες.
Χαρακτηριστικά Κατοικίας:
Κάθε μεζονέτα αποτελείται από τρία (3) υπνοδωμάτια, μία (1) πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ηλεκτρικές συσκευές, σαλόνι και δύο μοντέρνα μπάνια. Η μία από τις δύο μεζονέτες διαθέτει και ένα (1) WC, προσφέροντας επιπλέον ευκολία στους ενοίκους. Οι κατοικίες είναι φρεσκοβαμμένες, έτοιμες για άμεση χρήση.
Εξωτερικά και Εσωτερικά Χαρακτηριστικά:
Οι μεζονέτες διαθέτουν υψηλής ποιότητας κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, σίτες και πόρτα ασφαλείας, προσφέροντας εξαιρετική μόνωση και επιπλέον ασφάλεια.  Τα δάπεδα είναι ντυμένα με καλής ποιότητας πλακάκια για μοντέρνα αισθητική και εύκολη συντήρηση.  Στο σαλόνι κάθε κατοικίας υπάρχει τζάκι για αίσθηση θαλπωρής τις κρύες νύχτες του χειμώνα.  Οι βεράντες και τα μπαλκόνια προσφέρουν εξωτερικούς χώρους για το καλοκαίρι.  Για την καθημερινή διευκόλυνση των κατοίκων υπάρχει μία (1) εξωτερική θέση στάθμευσης για κάθε μεζονέτα.
Θέα και Τοποθεσία:
Οι μεζονέτες απολαμβάνουν θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, προσφέροντας μια αίσθηση ελευθερίας και άνεσης. Βρίσκονται σε εξαιρετική τοποθεσία, μόλις 650 μέτρα από την κοντινότερη παραλία και λίγα μέτρα από το κέντρο του Πόρτο Ράφτη, παρέχοντας άμεση πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες ανέσεις όπως καταστήματα, υπηρεσίες καθώς και σχολεία και βρεφονηπιακούς σταθμούς.
Επενδυτική Ευκαιρία:
To ακίνητο αποτελούμενο από τις δύο (2) μεζονέτες προτείνετε και ως εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία με τιμή πώλησης €360.000. Το ακίνητο, με τον κωδικό #1440, αποτελεί μια μοναδική επιλογή για όσους επιθυμούν να επενδύσουν σε ακίνητα υψηλής ποιότητας σε μία από τις πιο περιζήτητες περιοχές της Αττικής.
Συμπέρασμα:
Οι δύο (2) μεζονέτες σε ήσυχη αλλά και κεντρική τοποθεσία στο Πόρτο Ράφτη, συνδυάζουν την άνεση της σύγχρονης κατασκευής, την εξαιρετική τοποθεσία και την επενδυτική αξία, καθιστώντας τες μια ιδανική επιλογή για ιδιοκατοίκηση, επένδυση ή και τα δύο.  Αποτελούν ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ακίνητο που συνδυάζει όλα τα προαναφερόμενα πλεονεκτήματα σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Αττικής.
Caractéristiques
Typologie
Maisonnette
Transaction
Vente | Bien immobilier à revenu
Étage
Rez-de-chaussée
Ascenseur
Non
Superficie
180 m²
Chambres/pièces
5+
Chambres
6
Bains/douches
3+
Meublé
Oui
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Collectif, alimenté au gazole
Autres caractéristiques
  • Cheminée
  • Exposition externe
  • Porte blindée
Informations sur les prix
Prix
€ 360 000
Prix au m²
2 000 €/m²
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    2011
  • Chauffage

    Collectif, alimenté au gazole
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+12 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ