1/16

Appartement 2 chambres excellent état, premier étage, Kokkinovrachos, Keratsini

Keratsini
€ 120 000
3 chambres/pièces
76 m²
1 bain/douche
Étage 1
Non Ascenseur
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 30/08/2024
Description

référence: 7031001-412

Πωλείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ διαμέρισμα ρετιρέ 76 τετραγωνικών μέτρων 1ου ορόφου σε διώροφη κατοικία στο Κερατσίνι σε πολύ καλή τοποθεσία(σε απόσταση λιγότερο από 100 μέτρα απο την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη με τα μαγαζιά και κοντά σε super market , σε απόσταση λιγότερο από 100 μέτρα απο Δημοτικό σχολείο(ιδανικό αν έχετε παιδιά!) ,  σε απόσταση 120 μέτρα περίπου από στάση λεωφορείου , λιγότερο από 500 μέτρα απόσταση από το 'Αλσος δεξαμενής' ,  λιγότερο απο 500 μέτρα απο ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ και ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ , 1700 μέτρα περίπου απόσταση από το σταθμό του Μετρο 'Κορυδαλλός' και 1900 μέτρα από το σταθμό του Μετρό 'Νίκαια') και σε άριστη κατάσταση. ΤΙΜΗ ΣΥΖΗΤΙΣΙΜΗ. Αποτελείται από 2 μεγάλα και φωτεινά υπνοδωμάτια με ντουλάπες , από ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι, από μία λειτουργική κουζίνα και από ένα μεγάλο WC με μπάνιο με χώρο και για πλυντήριο. Επιπλέον το διαμέρισμα διαθέτει δικές του 2 ημιυπόγειες αποθήκες 27 τμ συνολικά καθώς και το δικαίωμα κτισίματος(δικαίωμα υψούν) 55 τμ του 3ου' ορόφου. Επιπλέον το διαμέρισμα έχει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου , κουφώματα ξύλινα πολύ εξαιρετικής ποιότητας , πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, air condition , ηλιακό θερμοσίφωνα , χωρίς κοινόχρηστα , και δύο μπαλκόνια με με τέντες. ΤΙΜΗ 120000€ ΣΥΖΗΤΙΣΙΜΗ. ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ.  ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6945084236.


Το Κερατσίνι είναι μια πόλη της Αττικής που βρίσκεται στα νότια του Πειραιά, στη θέση της αρχαίας Θυμαιτάδας. Έχει πληθυσμό περίπου 75.000 κατοίκους και είναι μια ζωντανή και πολυπολιτισμική πόλη.
Το Κερατσίνι είναι γνωστό για την ιχθυαγορά του, η οποία είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα. Η ιχθυαγορά είναι ένα πραγματικό πανηγύρι χρώματος και αρωμάτων, όπου οι επισκέπτες μπορούν να βρουν φρέσκα ψάρια και θαλασσινά από όλη την Ελλάδα.
Το Κερατσίνι έχει επίσης μια πλούσια ιστορία. Στην αρχαιότητα, η περιοχή ήταν μέρος του άστεως της Αθήνας. Κατά τη διάρκεια της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, το Κερατσίνι ήταν ένα σημαντικό εμπορικό κέντρο.
Σήμερα, το Κερατσίνι είναι μια σύγχρονη πόλη με πολλές επιλογές για τους επισκέπτες. Η πόλη διαθέτει μια ποικιλία από καταστήματα, εστιατόρια και κέντρα διασκέδασης. Υπάρχουν επίσης πολλά ιστορικά αξιοθέατα στο Κερατσίνι, όπως η εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, η οποία χτίστηκε τον 15ο αιώνα.

Μερικά από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του Κερατσινίου είναι τα εξής : το  'Αλσος δεξαμενής', το Θέατρο Κερατσινίου , Η εκκλησία του Αγίου Γεωργίου , Το Αρχαιολογικό Μουσείο Κερατσινίου , Το Ναυτικό Μουσείο Κερατσινίου , Η ιχθυαγορά. Το Κερατσίνι είναι μια πόλη με πολλά να προσφέρει στους επισκέπτες. Είναι μια ζωντανή και πολυπολιτισμική πόλη με πλούσια ιστορία και πολιτισμό.

Δημήτρης Κυριάκης: 6945084236 

Caractéristiques
Typologie
Appartement
Transaction
Vente
Étage
1
Ascenseur
Non
Superficie
76 m²
Chambres/pièces
3
Chambres
2
Bains/douches
1
Meublé
Non
Balcon
Non
Autres caractéristiques
  • Porte blindée
  • Système d'alarme
Informations sur les prix
Prix
€ 120 000
Prix au m²
1 579 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

Ζ

Découvrez chaque recoin de la propriété
+13 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur

Δημήτρης Κυριάκης