Άποψη χώρου
W.C
W.C
Θέα από μπαλκόνι
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Διάδρομος
Θέα από μπαλκόνι
Άποψη χώρου
Άποψη χώρου
Θέα από μπαλκόνι
Μπάνιο
W.C
Λογότυπο
Άποψη χώρου
Μπαλκόνι
Ασανσέρ
1/25
W.C

Maisonnette neuf, cinquième étage, Centre, Evosmos

Evosmos
€ 380 000
3 chambres/pièces
180 m²
2 bains/douches
Ascenseur
Balcon
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 06/09/2024
Description

référence: 56022

Κωδικός ακινήτου: 56022 - Εύοσμος Άνωθεν Περιφερειακού ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 180 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - φυσικού αερίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 15 τ.μ., A/C, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 30 τ.μ. - Τιμή: 380.000 €
ΠΩΛΕΙΤΑΙ Πολυτελή Μεζονέτα 5ου και 6ου ορόφου .Στον 5ο όροφο συναντάμε 3 υπνοδωμάτια με μοντέρνες γυψινες διακοσμήσεις και ατμοσφαιρικό κρυφό φωτισμό και 1 μεγάλο , φωτεινό και υπερLux μπάνιο . Η ψύξη του 5ου ορόφου γίνεται αποκλειστικά με σύστημα αεραγωγών σε όλα τα δωμάτια !
Μια μαρμάρινη εσωτερική κλίμακα με επίσης κρυφο φωτισμό σε όλα τα σκαλοπάτια μας οδηγεί στον 6ο και τελευταίο όροφο της οικοδομής όπου συναντάμε 1 πολύ μεγάλη και πανταχωθεν φωτεινή σαλοκουζινα και 1 ακόμα παραπάνω από ευρύχωρο και υπερLux μπάνιο στην ίδια λογική με του 5ου ορόφου . Στην κουζίνα έχει ήδη γίνει πρόβλεψη για δημιουργία νησίδας ! Σε συνέχεια του σαλονιού εκτείνεται ένα μοναδικό Roof Garden με ανεμπόδιστη θέα σε θάλασσα , βουνό και σε όλη την πόλη !
Η ενδοδαπεδια Θέρμανση σε όλο το σπίτι αφήνει ακόμα περισσότερο ελεύθερο χώρο στα δωμάτια. Τα κουφώματα είναι συνθετικά υψηλής απόδοσης και αισθητικής σε υφή ξύλου. Η είσοδος γίνεται είτε από τον 5ο ή 6ο όροφο. Επίσης υπάρχει στον υπόγειο χώρο αποθήκη 15 τμ .,Στον χώρο της πυλωτής στο διαμέρισμα ανήκουν 2 θέσεις στάθμευσης ( η μία στεγασμένη) .
Τέλος η είσοδος στην πολυκατοικία γίνεται με το πλέον προηγμένο σύστημα θυροτηλεορασης το οποίο μας επιτρέπει να ανοίγουμε με ειδικό σκανάρισμα και έλεγχο ακόμα και όταν είμαστε εκτός οικίας με wifi !
Όλα τα υλικά και οι προδιαγραφές έχουν επιλεγεί με κόστος που αγγίζει το 50% επιπλέον των συνιθισμενων εργολαβικων υλικών !
Η κατοικία θα παραδοθεί με το κλειδί στο χέρι !
-- Η διεύθυνση του ακινήτου είναι ενδεικτική -- Βαγγέλης Τσόμπανος 6945339273 www.invista.gr -- Για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για τα νέα ακίνητα της invista.gr επισκεφτείτε το site μας και συμπληρώστε την ζήτηση σας στην κατηγορία ΄Ζήτηση΄ και μόλις αναλάβουμε το νέο ακίνητο που σας ταιριάζει θα ενημερώνεστε αυτόματα μέσω E-Mail η SMS Like us on facebook! www.facebook.com/invista.gr Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας.
Caractéristiques
Typologie
Maisonnette
Transaction
Vente
Étage
5
Ascenseur
Oui
Superficie
180 m²
Chambres/pièces
3
Chambres
3
Bains/douches
2
Meublé
Non
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 dans garage/box, 1 place(s) de parking
Chauffage
Collectif, au sol, alimenté au méthane
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / PVC
  • Exposition externe
  • Porte blindée
Informations sur les prix
Prix
€ 380 000
Prix au m²
2 111 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

A+

Découvrez chaque recoin de la propriété
+22 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur