Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
1/14
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι

Appartement 2 chambres Χανιά, Centre, La Canée

La CanéeΧανιά
€ 269 000
3 chambres/pièces
94 m²
2 bains/douches
Étage 3
Non Ascenseur

Remarque

Annonce mise à jour le 16/07/2024
Description

référence: 1050664

Διατίθεται προς πώληση νεόδμητο διαμέρισμα στον 3ο όροφο στην περιοχή του Κουμπέ, με συνολικό εμβαδόν 94,72 τ.μ. Το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο 707,28 τ.μ.

Το διαμέρισμα αποτελείται από δύο φωτεινά και άνετα υπνοδωμάτια, ένα σύγχρονης αισθητικής μπάνιο με όλες τις απαραίτητες ανέσεις, ένα πρακτικό WC για τους επισκέπτες, μια άνετη και λειτουργική κουζίνα, καθώς και ένα ευρύχωρο σαλόνι ιδανικό για φιλοξενία και χαλάρωση.

Προσφέρει αυτόνομη θέρμανση με αντλία θερμότητας για οικονομία και άνεση, κουφώματα αλουμινίου με διπλά ενεργειακά τζάμια για εξαιρετική μόνωση, δάπεδα από πλακάκια υψηλής ποιότητας για ανθεκτικότητα και στυλ, και επιπλέον χαρακτηριστικά όπως σίτες και ηλεκτρικά ρολά για μεγαλύτερη ασφάλεια και ευκολία.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε μια ήσυχη και φιλόξενη γειτονιά στην περιοχή του Κουμπέ. Η περιοχή φημίζεται για την ηρεμία της, την ασφάλεια και την άμεση πρόσβαση σε σημαντικές υποδομές και υπηρεσίες. Στην περιοχή θα βρείτε συγκοινωνίες κοντά σε στάσεις λεωφορείων, εξασφαλίζοντας εύκολη μετακίνηση προς το κέντρο και τις γύρω περιοχές, super market για τις καθημερινές αγορές σας, το κέντρο της πόλης μόλις 6 λεπτά μακριά παρέχοντας πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια, κέντρα ψυχαγωγίας, το λιμάνι της Σούδας σε απόσταση 10 λεπτών και το διεθνές αεροδρόμιο Χανίων μόλις 20 λεπτά μακριά.

Η περιοχή του Κουμπέ αποτελεί μια από τις πιο προνομιακές περιοχές των Χανίων, προσφέροντας υψηλή ποιότητα ζωής. Είναι ιδανική τόσο για μόνιμη κατοικία όσο και για επενδυτική επιλογή, καθώς η ζήτηση για ακίνητα σε αυτή την περιοχή παραμένει σταθερά υψηλή.

Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα μοντέρνο και λειτουργικό διαμέρισμα σε μια προνομιακή περιοχή, με την τιμή των €269.000

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.kwcp.gr. ή επικοινωνήστε με τον Παναγιώτη Πρεκατσάκη, μέσω email στο p.prekatsakis@kwgreece.gr ή στο τηλεφωνο +30 6974341058.
Caractéristiques
Typologie
Appartement
Transaction
Vente
Étage
3
Ascenseur
Non
Superficie
94 m²
Chambres/pièces
3
Chambres
2
Bains/douches
2
Meublé
Non
Balcon
Non
Chauffage
Individuel
Informations sur les prix
Prix
€ 269 000
Prix au m²
2 862 €/m²
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    2024
  • État

    Nouveau / En construction
  • Chauffage

    Individuel
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+11 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur