1/14

Appartement 3 chambres troisième étage, Agios Thomas, Goudi

Goudi
€ 1 500/mois
5 chambres/pièces
154 m²
2 bains/douches
Étage 3
Ascenseur
Balcon

Remarque

Annonce mise à jour le 16/07/2024
Description

référence: W-02WHC7

Η Engel & Völkers παρουσιάζει έναν εξαιρετικό επαγγελματικό χώρο επιφάνειας 154 τ.μ., στην εμβληματική Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, έναν δρόμο ιδανικό για γραφεία, ιατρεία και εταιρείες. Το ακίνητο βρίσκεται στον 3ο όροφο μιας καλοδιατηρημένης πολυκατοικίας 6 ορόφων, κοντά στην Πλατεία Μαβίλη.
Μπαίνοντας στον χώρο, σας υποδέχεται ένα ευρύχωρο χολ που σας οδηγεί σε ένα ευμέγεθες σαλόνι, το οποίο διαχωρίζεται σε δύο χώρους με την βοήθεια μιας συρόμενης πόρτας. Η διαρρύθμιση του διαμερίσματος είναι άρτια μελετημένη για επαγγελματική χρήση, περιλαμβάνοντας μια μικρή κουζίνα, δύο μπάνια και μια αποθήκη.
Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει τρία ξεχωριστά δωμάτια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ανεξάρτητα γραφεία, προσφέροντας έτσι την απαραίτητη ευελιξία και λειτουργικότητα για κάθε επαγγελματική ανάγκη.
Το ακίνητο σε εξαιρετική τοποθεσία της πλατείας Μαβίλη, με άμεση πρόσβαση σε σημαντικούς δρόμους όπως η Λεωφόρος Κηφισίας, η Λεωφόρος Αλεξάνδρας και η οδός Μιχαλακοπούλου, καθώς και άμεση πρόσβαση σε πολλαπλά λεωφορεία & τρόλεϊ και στο σταθμό του Μετρό Μέγαρο Μουσικής (5' με τα πόδια).
Το ακίνητο περιβάλλεται από μερικά από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της πόλης, την Αμερικανική Πρεσβεία και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ενώ μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια και μπαρ του κέντρου της πόλης βρίσκονται επίσης στην περιοχή.
Caractéristiques
Typologie
Appartement | Propriété de luxe
Transaction
Location
Étage
3
Ascenseur
Oui
Superficie
154 m²
Chambres/pièces
5
Chambres
3
Bains/douches
2
Meublé
Non
Balcon
Oui
Autres caractéristiques
  • Exposition externe
  • Porte blindée
  • Système TV avec parabole satellitaire
Informations sur les prix
Prix
€ 1 500/mois
Prix au m²
10 €/m²
Détails des coûts
Caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    1974
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+11 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur