Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Σαλόνι
Μπάνιο
W.C
Υπνοδωμάτιο
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
1/9
Θέα από μπαλκόνι
Σαλόνι

Maisonnette Σκάλα Γερακινής, Centre, Poligiros

PoligirosΣκάλα Γερακινής
€ 240 000
3 chambres/pièces
96 m²
1 bain/douche
Non Ascenseur

Remarque

Annonce mise à jour le 01/08/2024
Description

référence: 1-356

Κωδικός ακινήτου: 1-356 - Πολύγυρος Σκάλα Γερακινής ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη μεζονέτα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 96 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, ντουλάπες, κήπο, πισίνα, A/C, συναγερμό, σίτες, τριπλά τζάμια, σοφίτα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 240.000 €
Ανακαλύψτε τη μαγευτική αυτή μεζονέτα στη Γερακινή, ένα κόσμημα 96 τετραγωνικών μέτρων που συνδυάζει την πολυτέλεια με την απόλυτη άνεση. Με δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια και εξαιρετική, ποιοτική κατασκευή, η κατοικία αυτή αποτελεί την επιτομή της εκλεπτυσμένης ζωής.

Ιδιωτική Όαση

Απολαύστε την ιδιωτική σας πισίνα και την απαράμιλλη θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Το δροσερό νερό και η θέα που κόβει την ανάσα συνθέτουν ένα ιδανικό περιβάλλον χαλάρωσης και ευεξίας. Εδώ, κάθε μέρα είναι γεμάτη γαλήνη και μαγεία, με ηλιοβασιλέματα που ζωγραφίζουν τον ουρανό με χρυσαφένιες και πορφυρές αποχρώσεις.

Υψηλή Ποιότητα Ζωής

Η μοντέρνα διαρρύθμιση και τα υψηλής ποιότητας υλικά διασφαλίζουν μια ζωή γεμάτη άνεση και ασφάλεια. Οι λειτουργικοί και καλαίσθητοι χώροι έχουν σχεδιαστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια, προσφέροντας μια εμπειρία που συνδυάζει την κομψότητα με την πρακτικότητα.

Τοποθεσία

Βρίσκεται στη Γερακινή, μια ήσυχη περιοχή γνωστή για την φυσική ομορφιά της και την εύκολη πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες ανέσεις. Εδώ, η φύση και η σύγχρονη ζωή συνυπάρχουν αρμονικά, προσφέροντας μια μοναδική ποιότητα ζωής.

Ευκαιρία Ζωής

Αυτή η μοναδική μεζονέτα δεν είναι απλά ένα σπίτι, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ένας παράδεισος έτοιμος να σας υποδεχτεί, προσφέροντας αμέτρητες όμορφες στιγμές. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε δικό σας αυτό το μοναδικό ακίνητο.

Προσφέρονται μόνο πέντε σπίτια, με τιμές που κυμαίνονται από 240.000€ έως 300.000€. Κάντε το όνειρό σας πραγματικότητα και αποκτήστε το δικό σας κομμάτι παραδείσου στη μαγευτική Γερακινή.
Caractéristiques
Typologie
Maisonnette
Transaction
Vente
Étage
Rez-de-chaussée
Ascenseur
Non
Superficie
96 m²
Chambres/pièces
3
Chambres
2
Bains/douches
1
Meublé
Non
Balcon
Non
Autres caractéristiques
  • Mansarde
  • Porte blindée
  • Système d'alarme
  • Piscine
Informations sur les prix
Prix
€ 240 000
Prix au m²
2 500 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

A+

Découvrez chaque recoin de la propriété
+6 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur