1/5

Terrain constructible en Vente

AfidnesΔημοκρίτου, 190 14 Αφίδνες
€ 210 000
2 100 m²

Remarque

Annonce mise à jour le 23/07/2024
Description

référence: EK-7161135

Προνομιούχο γωνιακό οικόπεδο 2.100τμ (~65μΧ32μ) στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, άρτιο - οικοδομήσιμο εντός σχεδίου πόλεως. Όλη η έκταση του οικοπέδου είναι αξιοποιήσιμη για διαμόρφωση κήπου ή και πισίνας, λόγω του ότι είναι επίπεδο με ελάχιστη κλίση. Οδός Δημοκρίτου και Ευκλείδου Ο.Τ 13/1 (+ Διογένους δευτερεύων πεζόδρομος κατα μήκους της γειτονικής βίλας). Η Δημοκρίτου είναι 1η παράλληλη της Λ. Αγίου Μερκουρίου.
Καθαρισμένο και αναρτημένο στην πλατφόρμα δήλωσης καθαρισμού οικοπέδων.

Η Ιπποκράτειος πολιτεία αποτελεί μια περιοχή ήπιας οικιστικής ανάπτυξης, εντός εγκεκριμένου σχεδίου πόλης, μόλις 30 χλμ από το κέντρο της Αθήνας. Απέχει περίπου 5 χλμ από την Εθν. οδό Αθηνών / Θεσσαλονίκης, έξοδο Καπανδριτίου και 10 λεπτά από τον σταθμό προαστιακού των Αφιδνών, όσο και από την Βαρυμπόμπη μέσω της οδού Τατοίου που περνά από τα τέως βασιλικά κτήματα. Συνορεύει με τον Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας, ενώ βρίσκεται μόλις 18 χλμ απο την Σκάλα Ωρωπού.

Περιοχή με όμορφες βίλες, πολύ κοντά στη λίμνη Μπελέτσι, με απεριόριστη θέα και πολλές δυνατότητες για δραστηριότητες όπως περίπατοι, ορεινή ποδηλασία, πεζοπορία, επαφή με τη φύση και ποιότητα ζωής.

Caractéristiques
Transaction
Vente
Typologie
Terrain constructible
Superficie
2 100 m²
Accès à la rue / servitude de passage
Sur l'autoroute
Autres caractéristiques
  • Exposition sud, est
Informations sur les prix
Prix
€ 210 000
Prix au m²
100 €/m²
Découvrez chaque recoin de la propriété
+2 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur

Particulier