1/20

Maison individuelle Nikis 190 10 Kalyvia Thorikou, Lagonisi, Kalivia Thorikou

Kalivia ThorikouNikis 190 10 Kalyvia Thorikou
€ 2 200 000
5+ chambres/pièces
500 m²
3+ bains/douches
Balcon

Remarque

Annonce mise à jour le 22/07/2024
Description

référence: EK-7161211

Αυτή είναι μια ιδιωτική πώληση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου απευθείας στο whatsapp ή στο viber. τηλέφωνο 0044 7769295932 ή email.
Αυτή η αρχιτεκτονική πολυτελής βίλα πέντε υπνοδωματίων σε τρεις ορόφους βρίσκεται σε μια από τις πιο πολυτελείς διευθύνσεις της Ελλάδας και έχει υπέροχη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Αυτή η εξαιρετική ανεξάρτητη ιδιοκτησία στην κοσμοπολίτικη αθηναϊκή ριβιέρα αποτελείται από πέντε μεγάλα υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες σε τέσσερα από τα υπνοδωμάτια, δύο ιδιωτικά μπάνια/ντους, δύο επιπλέον μπάνια/ντους και δύο WC. Υπάρχουν δύο απίστευτα ευρύχωρα σαλόνια, τραπεζαρίες και ένα οκταγωνικό καθιστικό. Υπάρχουν δύο ντιζάιν κουζίνες η μία με αίθουσα πρωινού και η άλλη ανοιχτή κουζίνα. Υπάρχουν τρία τζάκια το ένα βρίσκεται στο οκταγωνικό καθιστικό και άλλα δύο στα ξεχωριστά σαλόνια. Τα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή σε όλη την ιδιοκτησία εξασφαλίζουν άφθονο φως. Υπάρχουν ευρύχωρα μπαλκόνια με θέα στη θάλασσα. Στους κήπους υπάρχει ένα ξεχωριστό στούντιο διαμέρισμα για το προσωπικό ή τους επισκέπτες με ντους και τουαλέτα. Υπάρχει γκαράζ για τρία αυτοκίνητα.
Υπάρχουν δύο κύριες είσοδοι σε αυτό το εκπληκτικό ακίνητο, η μία βρίσκεται στο ισόγειο και η άλλη στον πρώτο όροφο.
Αναλυτικά το ισόγειο αποτελείται από σαλόνι και τραπεζαρία με τζάκι, ενιαία κουζίνα και τρία υπνοδωμάτια με 1 δικό τους μπάνιο και ένα επιπλέον μπάνιο με ντους και ένα επιπλέον WC.
Ο δεύτερος όροφος αποτελείται από σαλόνι και τραπεζαρία με τζάκι και ένα όμορφο βιτρό, οκταγωνικό καθιστικό με τζάκι, κουζίνα και αίθουσα πρωινού και WC.
Ο τρίτος όροφος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια με την προσθήκη βιτρό παραθύρων, το ένα με ιδιωτικό μπάνιο και ένα επιπλέον ντους και ένα ενιαίο γραφείο ή καθιστικό.
Το ακίνητο έχει εξαιρετικής ποιότητας περιεχόμενο όπως δάπεδα, πλακάκια, πόρτες, παράθυρα, κουζίνες, μπάνια κ.λπ.
Αυτή η βίλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δύο ξεχωριστές ιδιοκτησίες. Το ισόγειο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομο διαμέρισμα και ο πρώτος και ο δεύτερος όροφος μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αυτόνομη κατοικία. Υπάρχει εσωτερική πόρτα ασφαλείας που ενώνει το ισόγειο με το υπόλοιπο σπίτι αν χρειαστεί να διαχωριστεί. Αυτή η βίλα διαθέτει άφθονο χώρο για διασκέδαση και επισκέπτες. Υπάρχει επίσης μια βεράντα στον τελευταίο όροφο με συνεχή εκπληκτική θέα στη θάλασσα κατά τη διάρκεια της ημέρας και παρατήρηση σελήνης και αστεριών τη νύχτα.
Το Λαγονήσι είναι μια ήσυχη, ασφαλής και περιζήτητη κατοικημένη περιοχή 30 χλμ από την Αθήνα και 35 χλμ από το ακρωτήριο Σούνιο. Υπάρχουν απεριόριστες αμμώδεις παραλίες σε κοντινή απόσταση, η μία είναι πέντε λεπτά με τα πόδια. Στην περιοχή υπάρχουν πολλά εστιατόρια, μπαρ, καφέ και σούπερ μάρκετ. Το αεροδρόμιο Βενιζέλειος (Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών) απέχει δεκαπέντε λεπτά οδικώς
(τα αεροπλάνα δεν πετούν σε κοντινή απόσταση από αυτήν την ήσυχη ιδιοκτησία). Το ξενοδοχείο πέντε αστέρων Grand resort απέχει πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο. Επίσης το ακίνητο έχει εύκολη πρόσβαση σε Μαρίνες όπως η Παλαιά Φώκαια, η Βάρκιζα και η Γλυφάδα. Το ακίνητο είναι άδειο και άμεσα διαθέσιμο για μετακόμιση.
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle | Propriété de luxe
Transaction
Vente
Étages du bâtiment
3
Superficie
500 m²
Chambres/pièces
5+
Chambres
5
Bains/douches
3+
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Individuel, alimenté au gazole
Autres caractéristiques
  • Cheminée
  • Porte blindée
  • Système d'alarme
Informations sur les prix
Prix
€ 2 200 000
Prix au m²
4 400 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

A

Découvrez chaque recoin de la propriété
+17 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur

Particulier