1/25

Maisonnette rez-de-chaussée, Centre, Pefka

Pefka
€ 590 000
4 chambres/pièces
320 m²
3 bains/douches
Ascenseur
Balcon
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 06/09/2024
Description

référence: ΚΙΑ81092

Η NewDeal Real Estate Group σας παρουσιάζει μια μοναδική μονοκατοικία  στο ΡΕΤΖΙΚΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  με συνολική επιφάνεια 320 τ.μ. , αυτή η εκπληκτική μονοκατοικία εκτείνεται  σε 3 επίπεδα και διαθέτει απεριόριστη θέα και ανοιχτωσιά.
-Ξεκινάμε με τον ισόγειο χώρο   που θα συναντήσουμε έναν αυτόνομο χώρο με δυο υπνοδωμάτια, σαλονοκουζίνα και ενεργειακό τζάκι ακόμη θα βρούμε την είσοδο για το εσωτερικό παρκινγκ της μονοκατοικίας.
 
-Στην συνέχεια ανεβαίνουμε στον πρώτο όροφο που συναντάμε ένα  μεγάλο και μοντέρνο σαλόνι  με την βασική κουζίνα της κατοικίας και ένα wc , με πρωταρχικό ρόλο στο χώρο παίζουνε το υπέροχο ενεργειακό τζάκι και το μεγάλο  και άνετο σαλόνι με μίνιμαλ σχεδιασμούς. 

- Στο τελευταίο επίπεδο συναντάμε 3 μεγάλες κρεβατοκάμαρες, μια από αυτές είναι masteroom  με δικό του μπάνιο το οποίο έχει ένα καταπληκτικό τζακούζι και μια μεγάλη ντουλάπα  με την αίσθηση  και την του ξύλου να είναι ορατή, ακόμη στον όροφο θα συναντήσουμε και έναν κλειστό αίθριο και πολύ φωτεινό  χώρο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως γυμναστήριο  η κάποιο playroom είτε κάποιον χώρο  γραφείου.

-Επιπλέον χαρακτηριστικά  του ακινήτου θα βρούμε μια μεγάλη κοινόχρηστη  αυλή που χρησιμοποιείται μόνο από τους ιδιοκτήτες της μονοκατοικίας , η κλειστή θέση στάθμευσης στο γκαράζ ακόμη θα βρούμε ηλεκτρικά στόρια και σύστημα ποτίσματος  με δεξαμενή νερού 1000 λίτρων, ατομική θέρμανση πετρελαίου κλιματιστικά, κουφώματα αλουμινίου ,πόρτα ασφαλείας.

-Μια ιδανική επιλογή για οικογένειες με όλες τις ανέσεις κοντά στην κατοικία 
 
Τιμή Ακινήτου : 590.000 ευρώ | Κωδικός Ακινήτου: KIA81092| Καλέστε μας στο : +302310620520 
 
Caractéristiques
Typologie
Maisonnette | Propriété de luxe
Transaction
Vente
Étage
Rez-de-chaussée
Ascenseur
Oui
Superficie
320 m²
Chambres/pièces
4
Chambres
4
Bains/douches
3
Meublé
Non
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Collectif, alimenté au gazole
Autres caractéristiques
  • Porte blindée
Informations sur les prix
Prix
€ 590 000
Prix au m²
1 844 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

B+

Découvrez chaque recoin de la propriété
+22 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur

Νίκος Οικονομίδης