1/14

Appartement 3 chambres excellent état, premier étage, Centre, Kifissia

Kifissia
€ 3 800/mois
3 chambres/pièces
193 m²
3+ bains/douches
Étage 1
Ascenseur
Meublé

Remarque

Annonce mise à jour le 23/07/2024
Description

référence: W-02WJ4M

Διατίθεται προς ενοικίαση ένα εξαιρετικό, πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο διαμέρισμα. Εκτείνεται σε 193 τ.μ. και βρίσκεται στην καρδιά της Κηφισιάς. Το ακίνητο ανακαινίστηκε εξαιρετικά το 2019, παρουσιάζοντας μινιμαλιστική αισθητική, κομψότητα και άνεση.

Μπαίνοντας, σας υποδέχεται μια είσοδος που οδηγεί στον εκτενή χώρο καθιστικού και στην ανοιχτή κουζίνα, πλήρως εξοπλισμένη με επώνυμα ηλεκτρικά είδη. Το διαμέρισμα διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το 1 είναι master και τα 2 άλλα μοιράζονται ένα μπάνιο. Περιλαμβάνει επίσης δωμάτιο υπηρέτη με μπάνιο, πλυντήριο και τουαλέτα επισκεπτών.

Όλοι οι χώροι ανοίγουν σε ευρύχωρα μπαλκόνια, επιτρέποντας την άφθονη φυσική φωτεινότητα να γεμίζει τους χώρους και προσφέροντας ευχάριστο περιβάλλον για εξωτερική χαλάρωση.

Κύρια χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, ηλιακή θέρμανση, κεντρική θέρμανση με πετρέλαιο, κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας, αποθήκη στο ισόγειο και θέση στάθμευσης για αυτοκίνητο.

Αυτό το διαμέρισμα είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ένα εκλεπτυσμένο περιβάλλον διαβίωσης με σύγχρονες ανέσεις και προνομιακή τοποθεσία.

Η έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού είναι υπό διαδικασία.

Η Κηφισιά είναι μια από τις πιο εξαιρετικές περιοχές της Βόρειας Αττικής, μια ήσυχη, πράσινη όαση και εμπορικό κέντρο, μόλις 12 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Κηφισιά, η οποία φιλοξενούσε πλούσιες αθηναϊκές οικογένειες μετά τον Πόλεμο, έχει διατηρήσει την κομψότητα και τη γοητεία της παλιάς εποχής και παραμένει μια από τις πιο περιζήτητες διευθύνσεις. Είναι μια αναζωογονητικά πράσινη περιοχή με πολλά πάρκα, μεγάλα δημόσια τετράγωνα, μια αριστοκρατική εμπορική περιοχή με μπουτίκ υψηλής ραπτικής και διεθνών επωνυμιών, τράπεζες, εκλεπτυσμένα εστιατόρια, μοντέρνα μπαρ, αθλητικά κλαμπ και γυμναστήρια. Βρίσκεται κοντά στις περισσότερες διεθνείς σχολές και προσελκύει πολλούς ξένους κατοίκους. Η κοσμοπολίτικη φύση της αντικατοπτρίζεται στα εξειδικευμένα σούπερ μάρκετ και καταστήματα τροφίμων που υπάρχουν. Δύο από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ελλάδας απέχουν μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Προσβασιμότητα: Η Κηφισιά είναι εύκολα προσβάσιμη με κανονική σιδηροδρομική και λεωφορειακή σύνδεση με το κέντρο της Αθήνας. Το διεθνές αεροδρόμιο απέχει 45 λεπτά οδήγηση μέσω της Αττικής Οδού.
Caractéristiques
Typologie
Appartement
Transaction
Location
Étage
1
Ascenseur
Oui
Superficie
193 m²
Chambres/pièces
3
Chambres
3
Bains/douches
3+
Meublé
Oui
Balcon
Non
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Collectif, alimenté au gazole
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Cheminée
  • Exposition externe
  • Porte blindée
Informations sur les prix
Prix
€ 3 800/mois
Prix au m²
20 €/m²
Détails des coûts
Caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    1975
  • État

    Excellent / Rénové
  • Chauffage

    Collectif, alimenté au gazole
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+11 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur