Σαλόνι
Πισίνα
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Λογότυπο
Κουζίνα
Διάδρομος
Κουζίνα
Ασανσέρ
1/25
Σαλόνι

Appartement 3 chambres Καμπουρίδου 8Α, 552 36, Πανόραμα, Centre, Panorama

PanoramaΚαμπουρίδου 8Α, 552 36, Πανόραμα
€ 3 500/mois
3 chambres/pièces
170 m²
3 bains/douches
Étage 1
Ascenseur
Meublé

Remarque

Annonce mise à jour le 22/07/2024
Description

référence: 3244599

Κωδικός ακινήτου: 3244599 - Πανόραμα Κέντρο ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ επιπλωμένο διαμέρισμα 1ος υπερυψωμένος συνολικής επιφάνειας 170 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένο το 1974 και διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - φυσικού αερίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά - Τιμή: 3.500 €
ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ πολυτελές διαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 170 τ.μ. Η κατοικία βρίσκεται σε ένα block διαμερισμάτων χτισμένο τη 10ετια του ’70, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και απολαμβάνει θέα τόσο στο βουνό όσο και στη θάλασσα.
 
Κύριος στόχος της αρχιτεκτονικής μελέτης ήταν η δημιουργία μιας κατοικίας με σύγχρονη αισθητική και σαφή λειτουργικότητα. Βασική κατασκευαστική αρχή ήταν η χρήση όσο το δυνατόν περισσότερων φυσικών και βιώσιμων προϊόντων που ενισχύουν την κυκλική οικονομία.

Η εσωτερική διαρρύθμιση επανασχεδιάστηκε ολοκληρωτικά τροποποιώντας τις τοιχοποιίες ώστε να ενοποιηθούν οι χώροι και να ενσωματωθεί η μοναδική θέα προς
τον Θερμαϊκό κόλπο ως αναπόσπαστο στοιχείο της αρχιτεκτονικής σύνθεσης.

Η κατοικία χωρίζεται σε 2 λειτουργικές ζώνες ανάλογα με τις χρήσεις των χώρων. Τα
υπνοδωμάτια και οι χώροι υγιεινής έχουν χωροθετηθεί στη νότια πλευρά, ενώ το καθιστικό, η κουζίνα και το γραφείο- ξενώνας στη βόρεια.

Όλα τα κρεβάτια είναι εξοπλισμένα με τα κορυφαία χειροποίητα στρώματα της COCO-MAT από φυσικά υλικά , σχεδιασμένα ώστε να υποστηρίζουν το σώμα με τον καλύτερο τρόπο προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία ύπνου.

Η εκτεταμένη χρήση των υδραυλικών διακοσμητικών κονιαμάτων KOURASANIT τονίζει την καθαρή γεωμετρία του χώρου και διαγράφει τους όγκους των στοιχείων στο εσωτερικό, συνδυάζοντας επιτυχημένα την υψηλή αισθητική με την ποιότητα.

Η επιλογή των κατάλληλων αποχρώσεων και ο συνδυασμός τους με υλικά όπως το ξύλο, το σίδερο και το γυαλί δημιουργεί την απόλυτη οπτική αρμονία,
τονίζοντας παράλληλα τον οικολογικό χαρακτήρα των προϊόντων

Στην είσοδο της κατοικίας εφαρμόστηκαν κονιάματα pebble collection που παράγονται από επιλεγμένα – ειδικά επεξεργασμένα αδρανή με κύρια συνθετική ύλη την ποζολάνη και την υδραυλική άσβεστο.

 Η ενδοδαπέδια θέρμανση καλύφθηκε από το ενιαίο χυτό δάπεδο που εφαρμόσθηκε επίσης σε κατακόρυφες επιφάνειες και οροφές, συμβάλλοντας καθοριστικά στην οπτική ενοποίηση των χώρων. Το υλικό που επιλέχθηκε για τον σκοπό αυτόν είναι το κονίαμα της σειράς ROCK COLLECTION σε μια ανοιχτή γκρι απόχρωση, που επιτυγχάνει να αναβαθμίσει την πέτρα σε διακοσμητικό στοιχείο. Θεωρείται ιδανική επιλογή για δάπεδο , χάρη στην εξαιρετική του σκληρότητα και ανθεκτικότητα στην τριβή.

Ο ενιαίος κεντρικός χώρος της κατοικίας φιλοξενεί τις πιο καθημερινές λειτουργίες, όπως καθιστικό, τραπεζαρία και κουζίνα. Χαρακτηριστικό στοιχείο αποτελεί η ιδιαίτερη εφαρμογή του κονιάματος της σειράς industrial chic - καλουπωμένο μπετόν στην τοιχοποιία του καθιστικού.

Στην τραπεζαρία της κατοικίας όπου υπάρχουν μεγάλα ανοίγματα από τα οποία είναι ορατή η πανοραμική θέα, έχουν εφαρμοστεί τα υλικά της γης από το προϊόν - κονιάματα επάλειψης.
Ο συνδυασμός των υλικών και της θέας δίνουν ένα απόλυτα αρμονικό αποτέλεσμα στο οποίο ισορροπούν όλα τα φυσικά στοιχεία μεταξύ τους, τόσο της θέας στο εξωτερικό όσο και της κατασκευής από φυσικά υλικά στο εσωτερικό. 

Η νησίδα της κουζίνας έχει επενδυθεί με το κονίαμα ROCK COLLECTION ενισχύοντας την οικολογική αισθητική του χώρου. 

Ο κλειστός χώρος « box in a box» φιλοξενεί το γραφείο - ξενώνα της κατοικίας. Σε αυτήν την ευέλικτη κατασκευή έχει εφαρμοστεί το κονίαμα της σειράς MARS COLLECTION που λόγω της χρωματικής της έντασης δημιουργεί ένα δυναμικό περιβάλλον.

Ο διαχωρισμός των δύο λειτουργικών ζωνών της κατοικίας ενισχύεται σχεδιαστικά από το μεταβατικό χώρο του διαδρόμου, ο οποίος οδηγεί στην «ιδιωτική ζώνη» της κατοικίας, αυτή των υπνοδωματίων.

Στους χώρους που χρησιμοποιούνται από παιδιά οι τονικές αποχρώσεις είναι πιο ήπιες. Στο παιδικό δωμάτιο εφαρμόσθηκε το GIAACOLOUR. Ένα πατητό επίχρισμα μιας στρώσης που δίνει φυσικό, ακατέργαστο και ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα. Οι αποχρώσεις του λευκού και του σιελ κυριαρχούν στο παιδικό μπάνιο δίνοντας αίσθηση ηρεμίας και ασφάλειας. 
Οι δυο στρόγγυλοι λευκοί χειροποίητοι νιπτήρες και το δάπεδο είναι από μωσαϊκό κονίαμα. Στους τοίχους εφαρμόστηκε χονδρόκοκκο κονίαμα επάλειψης σε σιέλ απόχρωση.

Στο masτer bedroom επιλέχτηκε η εφαρμογή της βαφής με σπάτουλα για την απόδοση των αποχρώσεων από την ανάμειξη των φυσικών εγχρώμων πετρωμάτων. Οπτική ποικιλία παρουσιάζουν οι χρωματικές αντιθέσεις και οι διαφορετικές υφές από το κονίαμα Rock collection. Η μοναδικότητα του χειροποίητου μωσαϊκού νιπτήρα σε σκούρα γκρι απόχρωση με μαύρες ψηφίδες εντυπωσιάζει και προσδίδει πολυτέλεια. Τιμή: 3.500€


Caractéristiques
Typologie
Appartement | Propriété de luxe
Transaction
Location
Étage
1
Ascenseur
Oui
Superficie
170 m²
Chambres/pièces
3
Chambres
3
Bains/douches
3
Meublé
Oui
Balcon
Non
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Individuel, au sol, alimenté au méthane
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Porte blindée
  • Système d'alarme
Informations sur les prix
Prix
€ 3 500/mois
Prix au m²
21 €/m²
Détails des coûts
Caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    1974
  • Chauffage

    Individuel, au sol, alimenté au méthane
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+22 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur