1/9

Appartement 3 chambres huitième étage, Akadimia Platonos, Kolonos - Kolokynthous

Kolonos - Kolokynthous
€ 390 000
4 chambres/pièces
89 m²
2 bains/douches
Étage 8
Ascenseur
Balcon
Meublé
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 01/08/2024
Description

référence: W-02W7A5

Αποκλειστικά από την Engel&Voelkers πωλείται αυτό το εξαιρετικό και μοντέρνο διαμέρισμα ρετιρέ, με έτος κατασκευής το 2008. Στον 8ο όροφο με απρόσκοπτη θέα στην Ακρόπολη, καλύπτει 89 τ.μ. και βρίσκεται σε μια από τις πλέον ιστορικές γειτονιές της Αθήνας, τον Κολωνό.
Διαθέτει τζάκι σε ένα πολύ άνετο χώρο που λειτουργεί ως σαλόνι και τραπεζαρία και 2 φωτεινά υπνοδωμάτια, ξεχωριστή κουζίνα με μπαλκόνι με ανεμπόδιστη θέα στην Ακρόπολη και δύο μοντέρνα μπάνια. Η διαρρύθμιση του ρετιρέ είναι πολύ λειτουργική και ιδανική για μια άνετη διαβίωση.
Τα 9 τ.μ. αποθήκη στο υπόγειο και η θέση parking για ένα αυτοκίνητο λύνουν καθημερινά προβλήματα αποθήκευσης και στάθμευσης. Προσφέρει τέλεια μόνωση 4 εποχών με διπλά τζάμια αλουμινίου, με σίτες, που υποστηρίζεται από αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, πόρτα ασφαλείας και κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του κτιρίου.
Οι νέοι του ιδιοκτήτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε κοντινή απόσταση με τα πόδια σε σχολεία, μέσα μαζικής μεταφοράς και εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης, καθώς και σε καταστήματα και supermarkets. Βρίσκεται σε μια τόσο κεντρική τοποθεσία, σε μικρή απόσταση από την εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, μόλις 15 λεπτά από το λιμάνι του Πειραιά και 15 λεπτά από την Αττική Οδό, Ένα εκτεταμένο δίκτυο μεταφορών εξυπηρετεί κάθε απαίτηση. Ο σταθμός Λαρίσης του Μετρό, σε απόσταση 1.000 μέτρων, σας μεταφέρει απευθείας στο Αεροδρόμιο και συνδέεται με την κόκκινη γραμμή του Μετρό, ακόμα και με το λιμάνι του Πειραιά. Οι στάσεις του λεωφορείου απέχουν 200 μέτρα και μπορούν να σας μεταφέρουν στο κέντρο του Πειραιά, καθώς και στη Μαρίνα Φλοίσβου, την αρχή της πολυτελούς Ριβιέρα της Αθήνας.
Αυτό το εκλεκτό διαμέρισμα υπόσχεται σημαντική λειτουργικότητα και άνεση και μπορεί να καλύψει κάθε απαίτηση της σύγχρονης διαβίωσης σε συνδυασμό με την αρχαία αναπνοή, που προσφέρει η ανεμπόδιστη θέα στην Ακρόπολη.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Ο Κολωνός βρίσκεται στα βορειοδυτικά του Δήμου Αθηνών και αποτελεί μία από τις ιστορικές συνοικίες της περιοχής.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Ο Κολωνός είναι μια ζωντανή γειτονιά γεμάτη κίνηση καθώς βρίσκεται μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας. Η περιοχή ανοικοδομήθηκε έντονα κυρίως τις δεκαετίες του 1960 και 1970. Το όνομα Κολωνός σημαίνει “λόφος” και η προέλευση της ονομασίας προκύπτει από το λόφο του Ιππίου Κολωνού όπου τα παλαιότερα χρόνια ήταν γεμάτος από ελαιόδεντρα. Ο Κολωνός αποτελεί έναν εξαιρετικά σημαντικό αρχαιολογικό χώρο της Αθήνας, όπου εικάζεται ότι υπήρχε ο ναός του Ιππίου Ποσειδώνα, προστάτη του ομώνυμου Δήμου.
Προσβασιμότητα: Ο Κολωνός διασχίζεται από την οδό Λένορμαν. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η γραμμή 2 του μετρό και ο σταθμός Λαρίσης αλλά και η γραμμή του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου.
Επενδυτική Δυναμική: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Caractéristiques
Typologie
Appartement | Propriété de luxe
Transaction
Vente | Bien immobilier à revenu
Étage
8
Étages du bâtiment
8
Ascenseur
Oui
Superficie
89 m²
Chambres/pièces
4
Chambres
3
Bains/douches
2
Meublé
Oui
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Collectif, alimenté au méthane
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Cheminée
  • Exposition externe
  • Porte blindée
  • Système d'alarme
Informations sur les prix
Prix
€ 390 000
Prix au m²
4 382 €/m²
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    2008
  • Chauffage

    Collectif, alimenté au méthane
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Tour virtuel
Découvrez chaque recoin de la propriété
+6 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur