1/17

Appartement 3 chambres premier étage, Aixoni, Glyfada

Glyfada
€ 380 000
4 chambres/pièces
108 m²
2 bains/douches
Étage 1
Ascenseur
Balcon

Remarque

Annonce mise à jour le 29/08/2024
Description

référence: 18293

Το διαμέρισμα βρίσκεται στην καρδιά της Γλυφάδας, σε κάθετο δρόμο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης. Η περιοχή αυτή είναι γνωστή για την πυκνή δόμηση και την άριστη ρυμοτομία της. Κοντά στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, το διαμέρισμα απολαμβάνει την εμπορικότητα και την κίνηση της περιοχής, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια, και υπηρεσίες.

Με συνολικό εμβαδόν 108 τ.μ., το διαμέρισμα κατασκευάστηκε το 1983 και διαθέτει όλες τις απαραίτητες ανέσεις για μια σύγχρονη και άνετη διαβίωση. Είναι εξοπλισμένο με ηλιακό θερμοσίφωνα, εξασφαλίζοντας οικονομική και οικολογική θέρμανση νερού. Επιπλέον, διαθέτει πρόσβαση για ΑΜΕΑ, καθιστώντας το φιλικό για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Το διαμέρισμα περιλαμβάνει τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ιδανικά για οικογένειες ή για φιλοξενία επισκεπτών. Τα δύο μπάνια προσφέρουν άνεση και λειτουργικότητα, αποφεύγοντας τις καθυστερήσεις και τις ουρές στις καθημερινές ρουτίνες. Βρίσκεται στον 1ο όροφο, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση και παράλληλα διατηρώντας μια αίσθηση ιδιωτικότητας και ασφάλειας.

Η γειτονιά του διαμερίσματος είναι ήσυχη και ευχάριστη, προσφέροντας έναν ιδανικό χώρο για χαλάρωση μετά από μια κουραστική μέρα. Η παρουσία κοντινών πάρκων και χώρων πρασίνου ενισχύει την ποιότητα ζωής, προσφέροντας ευκαιρίες για βόλτες και δραστηριότητες στη φύση.

Το ακίνητο αυτό διατίθεται αποκλειστικά μέσω της Prosperty, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για μια ποιοτική διαβίωση σε μια από τις πιο περιζήτητες περιοχές της Αθήνας.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8880
☎️ 210 6812500
Caractéristiques
Typologie
Appartement
Transaction
Vente | Bien immobilier à revenu
Étage
1
Étages du bâtiment
3
Ascenseur
Oui
Superficie
108 m²
Chambres/pièces
4
Chambres
3
Bains/douches
2
Meublé
Non
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Collectif, alimenté au gazole
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Exposition externe
Informations sur les prix
Prix
€ 380 000
Prix au m²
3 519 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

Ε

Découvrez chaque recoin de la propriété
+14 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur