1/8

Terrain constructible en Vente

Itanos
€ 1 000 000
12 000 m²

Remarque

Annonce mise à jour le 26/07/2024
Description

référence: 5253

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Πωλείται οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο εκτάσεως ~ 12.000,00 τ.μ στην περιοχή Κουρεμένου Δήμου Σητείας στο Ανατολικότερο άκρο της Κρήτη . Χώρα Ελλάδα . Τιμή πώλησης 1.000.000,00 ευρώ . Τιμή Διαπραγματεύσιμη.

ΘΕΣΗ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ 35.216895, 26.262879

Πωλείται οικόπεδο ~12.000,00 στην περιοχή Κουρεμένου – Δ. Σητείας – Ν. Λασιθίου .Το οικόπεδο βρίσκεται σε καταπληκτική θέση πολύ κοντά στην ξακουστή παραλία Κουρεμένου. Η μοναδική τοποθεσία το καθιστά μια από τις πιο δελεαστικές προτάσεις για αγορά.

Γενικά Χαρακτηριστικά Οικοπέδου

Το οικόπεδο είναι συνολικής έκτασης ~12.000,00 τ.μ .
Είναι άρτιο και οικοδομήσιμο.
Βρίσκεται σε απόσταση 400 μ. από την κεντρική παραλία του Κουρεμένου.
Κατάλληλο για ανέγερση κατοικιών για τουριστική χρήση ή μικρής ξενοδοχειακής μονάδας.
Υπάρχει δυνατότητα για άμεση υδροδότηση και ηλεκτροδότηση του ακινήτου.
Το ακίνητο εφάπτεται σε δρόμο .
Δυνατότητα εκμετάλλευσης Ακινήτου : Η εταιρία At Second Chance προτείνει το συγκεκριμένο ακίνητο για:

Για ιδία χρήση για ανθρώπους που θέλουν να αποτραβηχτούν σε μια ήσυχη τοποθεσία εκμεταλλευόμενος την φύση. Φτιάχνοντας μια ονειρική κατοικία υψηλών προδιαγραφών σε μια μοναδική τοποθεσία .
Επενδυτικά . Υλοποιώντας μια ονειρική μικρή τουριστική μονάδα η οποία θα έχει μεγάλη ζήτηση λόγω της καταπληκτικής τοποθεσίας του .
Περιγραφή Περιοχής

Ο Κουρεμένος βρίσκεται 94 χλμ ανατολικά του Αγίου Νικολάου και 24 χλμ ανατολικά της Σητείας. Είναι μια από τις πιο διάσημες παραλίες της ανατολικής Κρήτης, καθώς κύριο χαρακτηριστικό της είναι στην συγκεκριμένη παραλία παραθερίζουν εκείνοι που επιθυμούν υψηλής ποιότητας διακοπές όπως επίσης εκείνοι που είναι λάτρης του windsurfing .

Το οικόπεδο βρίσκεται επίσης πολύ κοντά στην ξακουστή παραλία Βάι και Ερημούπολης . Το Βάι βρίσκεται 94 χλμ ανατολικά του Αγίου Νικολάου και 24 χλμ ανατολικά της Σητείας. Είναι η πιο διάσημη παραλία της ανατολικής Κρήτης, καθώς κύριο χαρακτηριστικό του είναι το μεγάλο δάσος με Κρητικούς φοίνικες (Phoenix theophrastiι) - το όνομα του άλλωστε προέρχεται από το βάι που είναι ο φοίνικας.

Η πανέμορφη παραλία Ερημούπολης, βρίσκεται 96 χιλιόμετρα ανατολικά από την πόλη του Αγίου Νικολάου και 6 χιλιόμετρα βόρεια του Κουρεμένου. Η παραλία Ίτανος, πήρε το όνομα της από την αρχαία πόλη της Ιτάνου. Η πεντακάθαρη θάλασσα και ο αρχαιολογικός χώρος που βρίσκονται στην περιοχή είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά της περιοχής. Η παραλία δεν είναι οργανωμένη, αν και τις περισσότερες φορές υπάρχει αρκετός κόσμος να απολαμβάνει τον ήλιο και το μπάνιο του εκεί, στα ανοιχτόχρωμα νερά της.

Χιλιομετρικές αποστάσεις

Σητεία 24 χλμ.

Παραλία Βαί 7 χλμ.

Ερημούπολη 10 χλμ

Αεροδρόμιο Σητείας 29 χλμ

Άγιος Νικόλαος 89 χλμ

Ζάκρος 35 χλμ

Ιεράπετρα 82 χλμ
Caractéristiques
Transaction
Vente
Typologie
Terrain constructible
Superficie
12 000 m²
Accès à la rue / servitude de passage
Sur l'autoroute
Autres caractéristiques
  • Exposition nord, est
Informations sur les prix
Prix
€ 1 000 000
Prix au m²
83 €/m²
Découvrez chaque recoin de la propriété
+5 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur