1/15

Maisonnette excellent état, premier étage, Ano Petroupoli, Petroupoli

Petroupoli
€ 1 550/mois
4 chambres/pièces
125 m²
3 bains/douches
Non Ascenseur
Balcon

Remarque

Annonce mise à jour le 31/07/2024
Description

référence: W-02WK10

Σας παρουσιάζουμε μια άριστης κατασκευής, μοντέρνα μεζονέτα-μονοκατοικία με εμβαδόν 125 τ.μ. που βρίσκεται στην Άνω Πετρούπολη, κοντά στο θέατρο Πέτρας, καθώς και σε καταστήματα, σχολεία και μέσα μαζικής μεταφοράς. Κτίστηκε το 1995, αλλά υπέστη ολοκληρωτική μεταμόρφωση με τη ριζική ανακαίνιση που έγινε το 2023, με αποτέλεσμα να μοιάζει σαν να είναι νεόδμητη, προσφέροντας υψηλή ποιότητα ζωής.

Σε μια πολύ όμορφη και ήσυχη γειτονιά της Πετρούπολης, η μονοκατοικία αυτή προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, καθιστώντας την ιδανική για οικογένειες που αναζητούν άνεση και πρακτικότητα. Στο πρώτο επίπεδο βρίσκουμε ένα φωτεινό ενιαίο χώρο που φιλοξενεί το καθιστικό, την τραπεζαρία και την κουζίνα, με μία μικρή αυλή στην πίσω πλευρά, απαραίτητη βοηθός της νοικοκυράς. Στον ίδιο χώρο υπάρχει ένα όμορφο WC, καθώς και ένας βοηθητικός χώρος κάτω από τη σκάλα για πολλαπλές χρήσεις.

Στο δεύτερο επίπεδο βρίσκονται 3 υπνοδωμάτια με μεγάλες ντουλάπες, το ένα εκ των οποίων είναι master, καθώς και δύο μπάνια πλήρως εξοπλισμένα με μοντέρνες εγκαταστάσεις. Στην ταράτσα υπάρχει μια πρακτική και ευρύχωρη αποθήκη και άπλετος χώρος για διαμόρφωση σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, για στιγμές χαλάρωσης ή κοινωνικές εκδηλώσεις, ενώ η θέα από το σημείο αυτό είναι εξαιρετική.

Όλοι οι χώροι είναι εξοπλισμένοι με κεντρικό σύστημα θέρμανσης φυσικού αερίου, υπάρχει εγκατάσταση συναγερμού, θερμοπρόσοψη, ηλεκτρικά ρολά για επιπλέον άνεση και ασφάλεια, ενώ η θέση parking που διατίθεται προσδίδει προστιθέμενη αξία στο ακίνητο. Τα μαρμάρινα πατώματα και οι απλές μοντέρνες γραμμές προσφέρουν φινέτσα και καλαισθησία στη μεζονέτα, που σίγουρα θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ιδιοκτήτη. Τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Caractéristiques
Typologie
Maisonnette | Propriété de luxe
Transaction
Location
Étage
1
Étages du bâtiment
3
Ascenseur
Non
Superficie
125 m²
Chambres/pièces
4
Chambres
3
Bains/douches
3
Meublé
Non
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Individuel, alimenté au méthane
Autres caractéristiques
  • Exposition externe
  • Porte blindée
Informations sur les prix
Prix
€ 1 550/mois
Prix au m²
12 €/m²
Détails des coûts
Caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    1995
  • État

    Excellent / Rénové
  • Chauffage

    Individuel, alimenté au méthane
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+12 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur