Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
1/10
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι

Appartement 2 chambres Χανιά, Centre, La Canée

La CanéeΧανιά
€ 316 000
2 chambres/pièces
79 m²
1 bain/douche
Étage 3
Non Ascenseur
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 21/08/2024
Description

référence: 1082574

Διαμέρισμα 2 Υπνοδωματίων με θέα θάλασσα προς πώληση στη Χαλέπα. Παρουσιάζουμε ένα ολοκαίνουργιο διαμέρισμα υπό κατασκευή στον τρίτο όροφο στην περιζήτητη γειτονιά της Χαλέπας Χανίων. Με έκταση 78,83 τ.μ., αυτή η κατοικία θα ολοκληρωθεί μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2025 και προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα από την υπερυψωμένη θέση της σε ένα σύγχρονο τετραώροφο κτίριο με επτά αποκλειστικά διαμερίσματα.
Κατά την είσοδό σας, θα βρείτε έναν ανοιχτό χώρο καθιστικού που συνδυάζει το σαλόνι, την τραπεζαρία και την κουζίνα. Η κουζίνα είναι ένα σύγχρονο αριστούργημα, με ένα νησί πρωινού που λειτουργεί και ως πάγκος εργασίας και είναι εξοπλισμένη με ενσωματωμένες συσκευές όπως φούρνο, ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα και πλυντήριο πιάτων, όλα κρυμμένα πίσω από μια κομψή συρόμενη πόρτα. Το σαλόνι εκτείνεται απρόσκοπτα σε ένα ευρύχωρο μπαλκόνι, ιδανικό για να απολαύσετε το εκπληκτικό παραθαλάσσιο πανόραμα.
Το διαμέρισμα περιλαμβάνει δύο προσεγμένα υπνοδωμάτια με ενσωματωμένες ντουλάπες κατασκευασμένες από συνδυασμό υλικών και φινιρισμένα με ξύλινα χερούλια. Αυτά τα δωμάτια μοιράζονται ένα καλαίσθητο μπάνιο με σύγχρονες ανέσεις, όπως πλυντήριο ρούχων, ντουλάπα με λευκά είδη και καρότσι πλυντηρίου. Κάθε υπνοδωμάτιο διαθέτει επίσης το δικό του μπαλκόνι, ενισχύοντας την εμπειρία διαβίωσης με επιπλέον εξωτερικό χώρο.
Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό αυτού του διαμερίσματος είναι τα 8,20 τ.μ. μονάδα αποθήκευσης που βρίσκεται στο υπόγειο, παρέχοντας άφθονο χώρο για όλες τις ανάγκες σας. Επιπλέον, το διαμέρισμα περιλαμβάνει ειδική θέση στάθμευσης.
Το ίδιο το κτίριο διαθέτει σύγχρονο και μινιμαλιστικό σχεδιασμό, δίνοντας προτεραιότητα τόσο στην αισθητική όσο και στη λειτουργικότητα. Έχει βαθμολογία A+ για ενεργειακή απόδοση, εξασφαλίζοντας άνεση και βιωσιμότητα. Ο σχεδιασμός ενσωματώνει μεγάλα παράθυρα και ημιυπαίθριους χώρους για μεγιστοποίηση του φυσικού φωτός, δημιουργώντας μια φωτεινή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.
Το διαμέρισμα θα είναι εξοπλισμένο με φινιρίσματα υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων εσωτερικών εξαρτημάτων CMS, ευρωπαϊκών πλακιδίων για δάπεδα και μπάνια και είδη υγιεινής Ideal Standard. Περιλαμβάνεται κλιματισμός με αντλία θερμότητας και κάμερα κουδουνιού για μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια.
Αυτή η εξαιρετική ιδιοκτησία προσφέρει έναν τέλειο συνδυασμό σύγχρονης διαβίωσης και φυσικής ομορφιάς, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα εκλεπτυσμένο σπίτι με εκπληκτική θέα στη θάλασσα σε μια από τις πιο περιζήτητες τοποθεσίες των Χανίων.

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 04-7781.
Ktimatoemporiki Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600
Email: info@ktimatoemporiki.gr
Website: https://ktimatoemporiki.gr
Caractéristiques
Typologie
Appartement | Propriété de luxe
Transaction
Vente | Bien immobilier à revenu
Étage
3
Ascenseur
Non
Superficie
79 m²
Chambres/pièces
2
Chambres
2
Bains/douches
1
Meublé
Non
Balcon
Non
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Autres caractéristiques
  • Porte blindée
Informations sur les prix
Prix
€ 316 000
Prix au m²
4 000 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

A+

Découvrez chaque recoin de la propriété
+7 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur