1/22

Maison individuelle Κάλλας Μαρίας 16 57001, Centre, Thermi

ThermiΚάλλας Μαρίας 16 57001
€ 500 000
4 chambres/pièces
220 m²
3+ bains/douches
Ascenseur
Balcon
Meublé

Remarque

Annonce mise à jour le 01/08/2024
Description

référence: 1-456

ΘΕΡΜΗ ΠΩΛΕΙΤΑΙ εξαιρετική γωνιακή μονοκατοικία συνολικής επιφάνειας 220μ², περίπου, με ανοιχτωσιά,ενταγμένη σε ένα εξαιρετικά φροντισμένο συγκρότημα κατοικιών διαμορφωμένο με δέντρα, θάμνους και φυτά, προσφέροντας μια τελείως ξεχωριστή και ιδιαίτερη ποιότητα ζωής στους ενοίκους.
- Η κατοικία εκτείνεται σε τρία επίπεδα με εσωτερικό κλιμακοστάσιο και ανελκυστήρα τριών στάσεων. Το 1ο επίπεδο- υπόγειο 110μ², είναι διαιρεμένο σε δύο τμήματα, από τα οποία τα 40μ² χρησιμοποιούνται ως χώρος στάθμευσης, ενώ τα υπόλοιπα 70μ² χρησιμοποιούνται ως χώρος φιλοξενίας (playroom) ο οποίος διαθέτει ένα άνετο μπάνιο. Πάνω από το υπόγειο, είναι το ισόγειο εμβαδού 70μ² (2ο επίπεδο), όπου η κύρια είσοδος καθώς και μια δευτερεύουσα, βρίσκεται η χωριστή κουζίνα, η τραπεζαρία, ένα μεγάλο καθιστικό με το καλαίσθητο τζάκι και μεγάλα ανοίγματα που λούζουν με φως όλο το χώρο κι ένα WC επισκεπτών. Καθώς κινείται κανείς μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον, οι παραστάσεις του μεταβάλλονται και ανακαλύπτει συνεχώς νέες προοπτικές. Το τρίτο (3ο) επίπεδο περιλαμβάνει ένα υπνοδωμάτιο με ατομικό λουτρό και βεστιάριο (master bedroom), και τα άλλα δύο (2) ευρύχωρα υπνοδωμάτια με τις ντουλάπες τους ,καθώς κι ένα πολύ άνετο λουτρό. Άνωθεν του 3ου επιπέδου είναι το δώμα 70² στο οποίο υπάρχει ένα υδρομασάζ Jacuzzi ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και πολυχρηστικά βοηθήματα για την επίτευξη ευεξίας.

-Η χωροταξική τοποθέτηση του κτιρίου, ο ιδανικός προσανατολισμός στο οικόπεδο εμβαδού 220μ², είναι τέτοια ώστε να αφήνει ζωτικό χώρο για ανάπαυση, ψυχαγωγία, εκδηλώσεις αλλά και ιδιωτικότητα. Κατασκευάστηκε το 2014 αλλά μόλις το 2017 ολοκληρώθηκε ο εσωτερικός διάκοσμος με περίτεχνα, επώνυμα ακριβά δομικά υλικά , για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις της σύγχρονης αισθητικής. Η εσωτερική οργάνωση και διαρρύθμιση των επί μέρους χώρων, είναι μελετημένη ώστε να προσφέρει τη βέλτιστη χρήση των εσωτερικών χώρων.
-Ειδικότερα, η κουζίνα είναι ιταλικής σχεδίασης και προέλευσης (Scavolini) με εκλεπτυσμένα και καινοτόμα φινιρίσματα, ο πάγκος είναι τεχνογρανίτης από την Neolith, οι ηλεκτρικές συσκευές (ηλεκτρική κουζίνα FRANKE με επαγωγικές εστίες, ψυγείο – ντουλάπα LG θα παραμείνουν στο ακίνητο) είναι σχεδόν καινούριες, αν ζητηθεί θα μείνουν ακόμα και τα έπιπλα των δωματίων, όλα Bed & Bath και υπό προϋποθέσεις και άλλα αντικείμενα της οικοσκευής.Διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση αυτόνομη αερίου,κουφώματα αλουμινίου θερμοηχωμονωτικά,τζακούζι,συναγερμό,σίτες,θυροτηλεόραση ,κλειστή θέση στάθμευσης για 2 αυτοκίνητα,ασανσέρ,2 πόρτες ασφαλείας,ντουλάπες,τζάκι,ac.
-Η μονοκατοικία βρίσκεται περίπου 1.000 μέτρα από το κέντρο του οικισμού της Θέρμης, 5,5 χιλιόμετρα από το διεθνές αεροδρόμια «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» της Θεσσαλονίκης,κοντά σε καταστήματα,ιδιωτικά σχολεία και άμεση πρόσβαση σε κεντρικές αρτηρίες.
--Η εταιρία Proterra real estate και όλοι οι συνεργάτες της λειτουργούν βάσει της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας .Με την υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2311-180-264.
-H ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ.
-WWW.PROTERRA.GR
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle | Propriété de luxe
Transaction
Vente
Étage
Rez-de-chaussée surélevée
Ascenseur
Oui
Superficie
220 m²
Chambres/pièces
4
Chambres
3
Bains/douches
3+
Meublé
Oui
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 dans garage/box
Chauffage
Individuel, au sol, alimenté au méthane
Autres caractéristiques
  • Cheminée
  • Exposition externe
  • Porte blindée
  • Système d'alarme
  • Système TV avec parabole satellitaire
Informations sur les prix
Prix
€ 500 000
Prix au m²
2 273 €/m²
Détails des coûts
Charges de copropriété
€ 10/mois
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    2014
  • État

    Nouveau / En construction
  • Chauffage

    Individuel, au sol, alimenté au méthane
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+19 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur