EXOTERIKE PLEYRA
SALONI
DOMATIO
SALONI
DOMATIO
KOYZINA
MPANIO
MPANIO
EISODOS
SALONI
TZAKI
MPANIO
THEA
THEA
MPALKONI
EISODOS
KEPOS
EXOTERIKE PLEYRA
EIDIKE KATASKEYE GIA AMEA
KEPOS
THEA
MPALKONI
SALONI
KEPOS
ΚΟΥΖΙΝΑ
1/25
SALONI
DOMATIO

Appartement 2 chambres Μεγάλου Αλεξάνδρου 10, Νέα Μηχανιώνα 57004, Centre, Michaniona

MichanionaΜεγάλου Αλεξάνδρου 10, Νέα Μηχανιώνα 57004
€ 165 000
3 chambres/pièces
71 m²
1 bain/douche
Étage 1
Non Ascenseur
Balcon
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 30/08/2024
Description

référence: A-031

ΠΩΛΕΙΤΑΙ 165.000 ευρώ διαμέρισμα 71 τ.μ. στην Μηχανιώνα του δήμου Θερμαϊκού. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 1 σαλόνι, 1 κουζίνα, 1 μπάνιο, 1 λουτρό. Το διαμέρισμα έχει κατασκευαστεί το 2004 με τις καλύτερες προϋποθέσεις!!! Πολυτελές και ασφαλές καταφύγιο στην καρδιά της ηρεμίας Αναζητάτε ένα καταφύγιο όπου η πολυτέλεια αγκαλιάζει την ασφάλεια και η ηρεμία γίνεται τρόπος ζωής; Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε αυτό το πλήρως ανακαινισμένο, αντισεισμικό διαμέρισμα, έτοιμο να σας χαρίσει μια μοναδική οικιακή εμπειρία. Το ακίνητο είναι φωτεινό, διαμπερές και πολυτελές. Περπατήστε σε πατώματα από ξύλο, γυαλισμένα με μεράκι, και αφήστε τα βήματά σας να σας οδηγήσουν σε ένα διαμέρισμα όπου η αρμονία κυριαρχεί. Αφεθείτε στην αγκαλιά του μεσοπατώματος, ιδανικό για χαλάρωση ή δημιουργικές στιγμές. Δροσιστείτε στην κρυστάλλινη ντουζιέρα ή χαλαρώστε στο υδρομασάζ, αφήνοντας το άγχος να φύγει μακριά. Μια ράμπα φροντίζει για την άνετη πρόσβαση ατόμων με κινητικά προβλήματα, εξασφαλίζοντας ίση πρόσβαση για όλους. Απολαύστε την ησυχία και τη φιλικότητα μιας γειτονιάς που γίνεται αμέσως το δικό σας καταφύγιο. Χαρίστε λάμψη στους χώρους σας με 4 πορσελάνινα φωτιστικά και αυτόματα συστήματα κουρτινών, που δωρίζονται μαζί με τις κουρτίνες και την ντουλάπα παπουτσιών. Ανεβείτε με άνεση στα κεραμίδια με τη σκάλα που σας προσφέρουμε, ενώ η κεραία τηλεόρασης περιλαμβάνεται επίσης. Ασφάλεια και άνεση σε κάθε γωνιά: Σε ένα από τα υπνοδωμάτια, ένα εντοιχισμένο χρηματοκιβώτιο φροντίζει για την ασφάλεια των πολύτιμων αντικειμένων σας. Δύο βεράντες, η μία στην είσοδο και η άλλη με πρόσβαση στα κεραμίδια, σας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης της θέας. Η θερμομόνωση εξασφαλίζει εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ η μόνωση μπροστά από τον ηλιακό αποτρέπει την υγρασία στο σαλόνι. Το τζάκι, χτισμένο από μπετόν και επενδυμένο με πωρόλιθο και πυρότουβλα, προσφέρει ζεστή ατμόσφαιρα, ενώ 2 προστατευτικά δωρίζονται για την ασφάλειά σας. Ο πίνακας ρεύματος διαθέτει ειδικά υλικά για την αποφυγή βραχυκυκλώματος, εξασφαλίζοντας την ηλεκτρική ασφάλεια. Φωτάκι ασφαλείας ενεργοποιείται σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, προσφέροντας φως ακόμα και στις δύσκολες στιγμές. Προστατευτικά ξύλα μασίφ στις γωνίες του σπιτιού φροντίζουν για την ασφάλεια και την αισθητική. Ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια. Πλακάκια και είδη υγιεινής πολυτελείας κοσμούν τους χώρους, προσδίδοντας μια αίσθηση φινέτσας. Κουφώματα αλουμινίου με σίτες και στόρια εξασφαλίζουν άνεση και προστασία από τα έντομα. Κουδούνι εισόδου με 48 ήχους σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τον αγαπημένο σας. Ατομική θέρμανση με λέβητα Buderus.

Κωδικός ακινήτου: A- 031 Τιμή πώλησης: 165.000€
Η διεύθυνση του ακινήτου είναι ενδεικτική. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.
Μεσιτικό γραφείο CosmoHome Αμπελοκήπων 43 Περαία
Για την γρήγορη εξυπηρέτησή σας απευθυνθείτε στον υπεύθυνο του γραφείου με τον κωδικό του ακινήτου.
Caractéristiques
Typologie
Appartement | Propriété de luxe
Transaction
Vente | Bien immobilier à revenu
Étage
1
Étages du bâtiment
1
Ascenseur
Non
Superficie
71 m²
Chambres/pièces
3
Chambres
2
Bains/douches
1
Meublé
Non
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Collectif, alimenté au gazole
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / PVC
  • Cheminée
  • Exposition externe
  • Porte blindée
  • Système d'alarme
Informations sur les prix
Prix
€ 165 000
Prix au m²
2 324 €/m²
Détails des coûts
Charges de copropriété
€ 5/mois
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

A+

Découvrez chaque recoin de la propriété
+22 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur