1/24

Maison individuelle Λαδάς, Λαδάς 24150, Ladas, Kalamata

KalamataΛαδάς, Λαδάς 24150
€ 105 000
3 chambres/pièces
65 m²
1 bain/douche
Non Ascenseur
Balcon
Meublé

Remarque

Annonce mise à jour le 31/07/2024
Description

référence: 2340

Σας παρουσιάζουμε μια καταπληκτική ευκαιρία, να αποκτήσετε μια εξοχική κατοικία σε υψόμετρο 680 μέτρων στην καρδία του Ταϋγέτου. Αυτή η μονοκατοικία 65 τ.μ. βρίσκεται σε οικόπεδο 1169 τ.μ και κατασκευάστηκε με μεράκι το 2009.
Αυτό το σημείο προσφέρει εκπληκτική θέα στις γύρω βουνοπλαγιές και είναι ιδανικό για όσους αγαπούν να συνδεθούν με την φύση. Ένα ιδανικό μέρος για να αποδράσετε από τις δυσκολίες της καθημερινότητας.
Αυτή η μονοκατοικία είναι αποκλειστικά διαθέσιμη προς πώληση μέσω της Elite Real Estate για αυτό μη διστάσετε να μας καλέσετε για οποιαδήποτε απορία ή ραντεβού.

Αν επιλέξετε να επενδύσετε σε αυτό το ακίνητο, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την κατοικία και για βραχυχρόνια μίσθωση μιας και είναι ένα καταφύγιο για εξορμήσεις στον Ταϋγετο και για ήρεμες διακοπές στο καταπράσινο βουνό του Ταϋγέτου.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Εσωτερικά χαρακτηριστικά
Η μονοκατοικία προσφέρει ένα άνετο χώρο για σαλόνι και κουζίνα πλήρως εξοπλισμένα. Τα μπαλκόνια και τα ανοίγματα δεν λείπουν από την κατοικία για να έχετε την μαγευτική εικόνα της φύσης από κάθε χώρο. Η σκάλα οδηγεί σε ένα επιπλέον δωμάτιο με χρήση αποθήκης ή επιπλέον υπνοδωματίου.

Στο πίσω μέρος της κατοικίας θα βρείτε δύο άνετα υπνοδωμάτια με κεντρικό μπάνιο και έξοδο σε μπαλκόνια και βεράντες. Η κατοικία έχει τζάκι και aircondition για την ψύξη και θέρμανση της κατοικίας και ηλεκτρικό θερμοσίφωνα για το ζεστό νερό χρήσης.

Ο αύλειος χώρος μπορεί να διαμορφωθεί περεταίρω ανάλογα τις ανάγκες του νέου ιδιοκτήτη. Διαθέσιμο πάρκινγκ στον κοινοτικό δρόμο 30 μέτρα από τη μονοκατοικία.

* Η τιμή περιλαμβάνει επίπλωση και ηλεκτρικές συσκευές.
*Η τοποθεσία στο χάρτη είναι ενδεικτική και όχι η ακριβή τοποθεσία του ακινήτου.

///
Μπορείτε να δείτε αναλυτική παρουσίαση στο
> https:// greek.is/ 2340
Περισσότερα ακίνητα στο
> https:// www. eliterealestate. gr

---
Η ELITE Real Estate - Μεσιτικό γραφείο στην Καλαμάτα με συνεχή καριέρα στο τομέα της #Real Estate ως ένα από το πιο δυναμικά γραφεία για συμβουλευτικές υπηρεσίες ακινήτων στην Μεσσηνία, βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης στη διεύθυνση Αμβροσίου Φραντζή 6, στην Καλαμάτα.

---
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ:
ELITE REAL ESTATE
Σύμβουλοι ακινήτων
2721028 928 / 698 120 9727
https:// www. eliterealestate .gr
kalamata @ eliterealestate. gr
Social Media: #eliterealestate #eliterealhome
https:// www.facebook. com/eliterealestate. gr
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle
Transaction
Vente
Étage
Rez-de-chaussée
Ascenseur
Non
Superficie
65 m²
Chambres/pièces
3
Chambres
2
Bains/douches
1
Meublé
Oui
Balcon
Oui
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Cheminée
Informations sur les prix
Prix
€ 105 000
Prix au m²
1 615 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

Γ

Découvrez chaque recoin de la propriété
+21 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur