1/22

Villa indépendante, neuve, 95 m², Eleios - Pronnoi, Kefalonia

Kefalonia
€ 390 000
1 chambre/pièce
95 m²
Non Ascenseur
Meublé

Remarque

Annonce mise à jour le 31/07/2024
Description

référence: Ε-19

Ακριβώς έξω από το χωριό Πλατειές βρίσκεται αυτή η ολοκαίνουργια διώροφη βίλα 95 τ.μ. με τη δική της πισίνα, πρόκειται για ένα πολυτελές καταφύγιο με όλες τις ανέσεις.

Ένα άνετο καθιστικό με μοντέρνα επίπλωση σας καλωσορίζει στο εσωτερικό της, η μοντέρνα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα της στον ίδιο χώρο, όπου μπορείτε να ετοιμάσετε τα γεύματα και ποτά σας για να τα απολαύσετε στο ζεστό μεσογειακό περιβάλλον. Δύο μεγάλα και φωτεινά υπνοδωμάτια, το καθένα με το δικό τους μπάνιο προσφέρουν το τέλειο σενάριο για μια ξεκούραστη διαμονή. Όλα αυτά ολοκληρώνονται από τους εντυπωσιακούς πλακόστρωτους εξωτερικούς χώρους και τη διαμόρφωση τους όπου ακολουθεί ένα εξαιρετικά μοντέρνο στυλ με minimal γραμμές και την υπέροχη πισίνα 55 τ.μ. με υπερχείλιση και τζακούζι, που δίνει την εντύπωση ότι επιπλέει ακριβώς πάνω από το καταγάλανο ωκεανό. Αυτό πρέπει να είναι το καλύτερο κομμάτι ενός ελληνικού νησιού, απλά για να κάθεστε και να χαλαρώνετε επί ώρες περιτριγυρισμένοι από αυτό το γαλήνιο σκηνικό.

Ωστόσο, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι αυτή η βίλα, με την τέλεια τοποθεσία, την όμορφη αρχιτεκτονική και τις υπέροχες ανέσεις αποτελεί την τέλεια επιλογή τόσο για μια ιδιωτική εξοχική κατοικία, όσο και για μια έξυπνη επένδυση, γιατί έχει ήδη καθιερωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα ως ένα επιτυχημένο ενοικιαζόμενο ακίνητο για τους καλοκαιρινούς μήνες. Ενεργειακή κλάση Γ, Επιπλωμένο, Θέα Θάλασσα, Κλιματισμός
Caractéristiques
Typologie
Villa indépendante
Transaction
Vente
Étage
Rez-de-chaussée
Étages du bâtiment
2
Ascenseur
Non
Superficie
95 m²
Chambres/pièces
1
Chambres
1
Meublé
Oui
Balcon
Non
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Informations sur les prix
Prix
€ 390 000
Prix au m²
4 105 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

Γ

Découvrez chaque recoin de la propriété
+19 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur