1/25

Appartement 2 chambres excellent état, rez-de-chaussée, Dikigorika, Voula

Voula
€ 1 700/mois
3 chambres/pièces
84 m²
2 bains/douches
Étage 0
Non Ascenseur
Balcon
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 09/08/2024
Description

référence: W-02VO3P

Η ENGEL & VÖLKERS παρουσιάζει αποκλειστικά αυτό το πλήρως ανακαινισμένο ισόγειο διαμέρισμα σε μια από τις πιο αριστοκρατικές γειτονιές της Βούλας, μόλις 100 μέτρα από την παραλία. Το διαμέρισμα προσφέρει πολυτελή και άνετη διαβίωση με σύγχρονο σχεδιασμό.

Με την είσοδό σας, σας καλωσορίζει ο καλοδιατηρημένος κήπος, με το κόστος του κηπουρού να καλύπτεται από τον ιδιοκτήτη για τη δική σας ευκολία. Έξω, υπάρχει ντους για να ξεπλύνετε τον αθλητικό σας εξοπλισμό ή να φρεσκαριστείτε μετά την παραλία, διατηρώντας τους εσωτερικούς χώρους καθαρούς.

Το διαμέρισμα διαθέτει ευρύχωρο ενιαίο καθιστικό και κουζίνα, με δύο βεράντες που προσφέρουν χώρο χαλάρωσης και άπλετο φυσικό φως. Τα δύο υπνοδωμάτια είναι εξοπλισμένα με σύγχρονες ανέσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός πολυτελούς master υπνοδωματίου. Η κουζίνα είναι κομψή και λειτουργική, ιδανική για γεύματα και φιλοξενία καλεσμένων.

Στο διαμέρισμα υπάρχει επίσης αποθήκη-πλυσταριό δίπλα στην κουζίνα, για πρακτική οργάνωση και αποθήκευση των απαραίτητων ειδών, διατηρώντας το χώρο καθαρό και τακτοποιημένο.

Το διαμέρισμα διαθέτει στοιχεία έξυπνου σπιτιού που ενισχύουν την ασφάλεια και τη συνδεσιμότητα. Ένα σύστημα συναγερμού με τηλεχειριζόμενα παντζούρια προσφέρει ηρεμία και προστασία, ενώ η τεχνολογία οπτικών ινών εξασφαλίζει γρήγορο internet. Ενσωματωμένες πρίζες USB προσφέρουν βολικές επιλογές φόρτισης και ο κλιματισμός σε όλα τα δωμάτια διατηρεί δροσερό το περιβάλλον.

Οι σύγχρονοι ηλεκτρικοί συλλέκτες για θέρμανση, σχεδιασμένοι για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, μαζί με τον ηλιακό θερμοσίφωνα προωθούν την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα. Αυτά τα χαρακτηριστικά συνδυάζονται για να δημιουργήσουν έναν τεχνολογικά προηγμένο χώρο διαβίωσης που δίνει προτεραιότητα στην άνεση και την ενεργειακή απόδοση στη Βούλα.
Caractéristiques
Typologie
Appartement | Propriété de luxe
Transaction
Location
Étage
Rez-de-chaussée
Étages du bâtiment
3
Ascenseur
Non
Superficie
84 m²
Chambres/pièces
3
Chambres
2
Bains/douches
2
Meublé
Non
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Individuel, alimentation électrique
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs triple vitrage / métal
  • Exposition externe
  • Porte blindée
  • Système d'alarme
  • Système TV avec parabole satellitaire
Informations sur les prix
Prix
€ 1 700/mois
Prix au m²
20 €/m²
Détails des coûts
Caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    1975
  • État

    Excellent / Rénové
  • Chauffage

    Individuel, alimentation électrique
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+22 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur