Θέα
Εξωτερική
Εξωτερική
Εξωτερική
Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο 1
Υπνοδωμάτιο 1
Μπάνιο
Μπάνιο
Σαλόνι
Εσωτερική
Εσωτερική
Υπνοδωμάτιο 2
Υπνοδωμάτιο 2
Υπνοδωμάτιο 2
Υπνοδωμάτιο 2
Εσωτερική
Εξωτερική
Εξωτερική
1/25
Εξωτερική
Εξωτερική

Maison individuelle 67 m², excellent état, Ville principale - Chora, Skopelos

Skopelos
€ 170 000
2 chambres/pièces
67 m²
1 bain/douche
Non Ascenseur
Balcon

Remarque

Annonce mise à jour le 01/08/2024
Description

référence: 1745487

Σύμβουλος Ακινήτων Σκλάβου Κέρυ.
Πωλείται κατά αποκλειστικότητα ισόγεια, φωτεινή μονοκατοικία 67 τμ στη χώρα της Σκοπέλου στη θέση Αλώνια Καμάρα. Πρόκειται για κατοικία έτους κατασκευής 1923, ανακαινισμένη το 2024 με καινούρια υδραυλικά, ηλεκτρολογικά και μόνωση στην σκεπή, δάπεδα και ξύλινα κουφώματα με διπλά τζάμια . Διαθέτει πατάρι 16 τμ ως υπνοδωμάτιο, κουζίνα, μπάνιο, καθιστικό συνολικής επιφάνειας 44 τμ και βεράντα 7 τμ στο πίσω μέρος του ακινήτου. Η κατοικία έχει πρόσβαση από δημοτικό δρόμο. Βρίσκεται μόλις στα 300 μέτρα από την αγορά, τα εστιατόρια, καφετέριες και το λιμάνι της Σκοπέλου. Απέχει από την κοντινότερη παραλία, τον Άγιο Κωνσταντίνο 700 μέτρα και από το αεροδρόμιο της Σκιάθου 37 χλμ. Ο προσανατολισμός του ακινήτου είναι Βορειοανατολικός. Το ακίνητο πωλείται πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές, κλιματισμό και σίτες.
Κατά την είσοδό μας στο ακίνητο συναντάμε στα δεξιά μας το σαλόνι, στο βάθος την κουζίνα και αριστερά μια ξύλινη σκάλα που οδηγεί στο πατάρι και υπνοδωμάτιο. Δίπλα από την σκάλα βρίσκεται ένα ακόμη υπνοδωμάτιο, στη συνέχει το μπάνιο. Στο βάθος βρίσκεται η εξωτερική αυλή έκτασης 7 τ.μ. Η καλή τοποθεσία του ακινήτου το καθιστά μία πολύ καλή επιλογή οικίας ή και επενδυτικής χρήσης καθώς βρίσκεται μια ανάσα από το κέντρο και τις ανέσεις της χώρας της Σκοπέλου και δεν είναι απαραίτητη η χρήση οχήματος.
Η Σκόπελος είναι ένα μαγευτικό νησί των Βορείων Σποράδων. Στις σμαραγδένιες παραλίες της, το καταπράσινο του βουβού συναντά το γαλάζιο της θάλασσας και αυτό κάνει τις παραλίες της τις ωραιότερες της Μεσογείου. Γι’ αυτήν την ξεχωριστή ομορφιά της, την επέλεξαν και για τα γυρίσματα της ταινίας “Mamma Mia”. Είναι προσβάσιμη από τα λιμάνια Βόλου, Θεσσαλονίκης, Αγίου Κωνσταντίνου και Μαντουδίου.
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle
Transaction
Vente
Étage
Rez-de-chaussée
Étages du bâtiment
2
Ascenseur
Non
Superficie
67 m²
Chambres/pièces
2
Chambres
1
Bains/douches
1
Meublé
Non
Balcon
Oui
Chauffage
Individuel
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / bois
  • Exposition externe
  • Mansarde
Informations sur les prix
Prix
€ 170 000
Prix au m²
2 537 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

A

Découvrez chaque recoin de la propriété
+22 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur