1/25

Appartement 1 chambre excellent état, troisième étage, Centre de Saronida - Zone en bord de mer, Saronida

Saronida
€ 210 000
2 chambres/pièces
58 m²
1 bain/douche
Étage 3
Ascenseur
Balcon

Remarque

Annonce mise à jour le 02/08/2024
Description

référence: 1510

Ανακαλύψτε αυτό το ανακαινισμένο διαμέρισμα των 58 τετραγωνικών μέτρων στο κέντρο της Σαρωνίδας, μόλις 300 μέτρα από την αγορά και τη θάλασσα. Η ιδανική του τοποθεσία προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες ανέσεις και πανέμορφες παραλίες.
Το διαμέρισμα διαθέτει εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα και το βουνό, καθιστώντας το ιδανικό για όσους αναζητούν ένα ήσυχο και όμορφο περιβάλλον. Είναι ανακαινισμένο και εξοπλισμένο με κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια και σίτες.
Ο εσωτερικός χώρος περιλαμβάνει ένα άνετο υπνοδωμάτιο, ευρύχωρο σαλόνι με ενεργειακό τζάκι που ζεσταίνει τόσο το σαλόνι όσο και το υπνοδωμάτιο, και ανεξάρτητη κουζίνα. Το μπάνιο είναι μοντέρνο και λειτουργικό. Υπάρχει ηλιακός θερμοσίφωνας, ενώ το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ασανσέρ και πόρτα ασφαλείας.
Εξωτερικά, το διαμέρισμα διαθέτει ένα μεγάλο μπαλκόνι 18 τ.μ. με τέντες και ένα μικρότερο μπαλκόνι στην κουζίνα.Η διάταξη του διαμερίσματος προσφέρει τη δυνατότητα μετατροπής της κουζίνας σε δεύτερο υπνοδωμάτιο, ενώ η κουζίνα μπορεί να ενσωματωθεί στο σαλόνι δημιουργώντας έναν ενιαίο και ευρύχωρο χώρο διαβίωσης.
Αυτό το διαμέρισμα είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια άνετη κατοικία κοντά στη θάλασσα, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στην αγορά.Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσουμε μια επίσκεψη.
Caractéristiques
Typologie
Appartement
Transaction
Vente
Étage
3
Étages du bâtiment
3
Ascenseur
Oui
Superficie
58 m²
Chambres/pièces
2
Chambres
1
Bains/douches
1
Meublé
Non
Balcon
Oui
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Cheminée
  • Exposition externe
  • Porte blindée
Informations sur les prix
Prix
€ 210 000
Prix au m²
3 621 €/m²
Efficacité énergétique
  • État

    Excellent / Rénové
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+22 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur