1/8

Terrain constructible en Vente

Corfou
€ 250 000
9 518 m²

Remarque

Annonce mise à jour le 03/08/2024
Description

référence: EK-7244969

Ανακαλύψτε μια εξαιρετική ευκαιρία να επενδύσετε σε ένα εκπληκτικό οικόπεδο 9.518,42 τ.μ. που βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στη γραφική περιοχή Ασπιωτάδες της Κέρκυρας. Διαθέτοντας εκπληκτική θέα προς τον γοητευτικό Άγιο Γεώργιο Πάγων, αυτό το οικόπεδο είναι τέλεια προσαρμοσμένο για τουριστική ανάπτυξη.

Βασικά χαρακτηριστικά: Το οικόπεδο είναι ένα από τα μεγαλύτερα ακίνητα του νησιού:

Ιδανική τοποθεσία: Αυτό το οικόπεδο βρίσκεται στην ήσυχη περιοχή Ασπιωτάδες της Κέρκυρας και προσφέρει ένα γαλήνιο περιβάλλον με εύκολη πρόσβαση στη φημισμένη παραλία του Αγίου Γεωργίου Πάγων.

Εκτεταμένο μέγεθος: Με μια γενναιόδωρη έκταση 9.518,42 τετραγωνικών μέτρων, υπάρχει άφθονος χώρος για να οραματιστείτε και να υλοποιήσετε το τουριστικό έργο των ονείρων σας.

Θεαματική θέα: Απολαύστε πανοραμική θέα στα καταγάλανα νερά και τα καταπράσινα τοπία, παρέχοντας ένα ειδυλλιακό σκηνικό για κάθε τουριστικό εγχείρημα.

Ζώνη φιλική προς τους τουρίστες: Στρατηγικά τοποθετημένο σε μια περιοχή κατάλληλη για τουριστική χρήση, αυτό το οικόπεδο παρουσιάζει μια προσοδοφόρα ευκαιρία για διάφορες αναπτύξεις φιλοξενίας και αναψυχής.

Επενδυτικές δυνατότητες: Με την Κέρκυρα να είναι ένας περιζήτητος προορισμός για τους τουρίστες, αυτό το οικόπεδο προσφέρει σημαντικές επενδυτικές δυνατότητες για ξενοδόχους, προγραμματιστές και επενδυτές.

Ευέλικτες δυνατότητες: Είτε οραματίζεστε την οικοδόμηση πολυτελών βιλών, μπουτίκ ξενοδοχείων ή ενός γοητευτικού θέρετρου, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες με αυτό το προνομιακό κομμάτι ακινήτου.
Caractéristiques
Transaction
Vente | Bien immobilier à revenu
Typologie
Terrain constructible
Superficie
9 518 m²
Accès à la rue / servitude de passage
Sur l'autoroute
Informations sur les prix
Prix
€ 250 000
Prix au m²
26 €/m²
Découvrez chaque recoin de la propriété
+5 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur