1/8

Terrain constructible en Vente

Corfou
€ 255 000
11 077 m²

Remarque

Annonce mise à jour le 17/08/2024
Description

référence: EK-7245343

Αυτό το εξαιρετικό οικόπεδο 11.077 τ.μ. βρίσκεται σε μια από τις πιο περιζήτητες περιοχές της Κέρκυρας, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για τουριστική ανάπτυξη. Με 6.435 τ.μ. εντός της ζώνης οικισμού, αυτό το οικόπεδο είναι ιδανικό για την κατασκευή ενός τουριστικού συγκροτήματος υψηλών προδιαγραφών ή ενός γοητευτικού μπουτίκ ξενοδοχείου.

Το οικόπεδο διαθέτει εκπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία για τους επισκέπτες. Η γειτνίασή του με τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, όπως το Σιδάρι, ο Αρίλλας, ο Άγιος Γεώργιος και ο Άγιος Στέφανος, προσθέτει τεράστια αξία και ελκυστικότητα.

Συνολική έκταση: 11.077 τ.μ.

Έκταση ζώνης οικισμού: 6.435 τ.μ.

Κύρια σημεία του ακινήτου:
* Τουριστικές δυνατότητες: Ιδανικό για την ανάπτυξη τουριστικών έργων, δεδομένης της προνομιακής θέσης εντός της ζώνης οικισμού.
* Γραφική θέα: Απολαύστε εκπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα που θα γοητεύσει τους κατοίκους και τους επισκέπτες.
* Εγγύτητα σε παραλίες: Κοντά σε μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες της περιοχής, όπως το Σιδάρι, ο Αρίλλας, ο Άγιος Γεώργιος και ο Άγιος Στέφανος.
* Ευκαιρία ανάπτυξης: Μεγάλο οικόπεδο που προσφέρει άπλετο χώρο για τη δημιουργία ενός θέρετρου, εξοχικών κατοικιών ή άλλων επιχειρήσεων που σχετίζονται με τον τουρισμό.
Caractéristiques
Transaction
Vente | Bien immobilier à revenu
Typologie
Terrain constructible
Superficie
11 077 m²
Informations sur les prix
Prix
€ 255 000
Prix au m²
23 €/m²
Découvrez chaque recoin de la propriété
+5 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur