Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Λογότυπο
Logotypo
1/24
Λογότυπο
Λογότυπο

Maisonnette Λεωφόρος Αρχαίας Ασίνης, 211 00, Ασίνη, Centre, Asini

AsiniΛεωφόρος Αρχαίας Ασίνης, 211 00, Ασίνη
€ 520 000
4 chambres/pièces
240 m²
3+ bains/douches
Non Ascenseur
Balcon
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 05/09/2024
Description

référence: 2283

Κωδικός ακινήτου: 2283 - Ασίνη Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 240 τ.μ. σε οικόπεδο 7500 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 3 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2009 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, boiler, σκαλιά εισόδου, κεραμοσκεπή, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 50 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 2000 μέτρα απόσταση από πόλη 8000 μέτρα απόσταση από χωριό 1000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 170000 μέτρα - Τιμή: 520.000 €
Σε μία καταπράσινη βουνοκορφή, στην περιοχη της Ασίνης, μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο του οικισμού και τις παραλίες της περιοχής, διατίθεται προς πώληση, κατοικία δύο (2) επιπεδων, εμβαδού 240 τ.μ. εντός δικού του οικοπεδου 2.500 τ.μ. και επιπλέον ένα ξεχωριστό οικόπεδο 5.000 τ.μ. με πορτοκαλιές, το οποίο έχει υπόλοιπο δόμησης 204 τ.μ. για κατοικία/ες. 
Συνολικα το οικοπεδο της κατοικίας ειναι 7.500τ.μ. και ειναι Ιδανικό για διαμόρφωση και επενδυτική εκμετάλευση.

 Κατα την είσοδο στην κατοικία από την κύρια είσοδο ,  συναντά κανείς το μεγάλο χώρο καθιστικού με  σόμπα, μία ημιανεξάρτητη κουζίνα, ένα W.C. επισκεπτων, βεράντα με άνοιγμα και εξαιρετική θεα σε θαλασσα και στις βουνοκορφές της περιοχής, χολ που οδηγεί σε ένα master υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο, γκαρνταρόμπα και πρόσβαση στην βεράντα.

Το 1ο ανω περιγραφόμενο επίπεδο συνδεεται με εσωτερική σκάλα που οδηγεί στο 2ο επίπεδο της οικίας, το οποίο περιλαμβάνει 2 master υπνοδωματια με δικό τους μπάνιο, έναν χώρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως υπνοδωμάτιο, είτε και ώς αποθήκη, εναν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο και χώρο λεβητοστασίου. Κατα μηκος του επιπέδου βρίσκεται πλακόστρωτη βεράντα με ανεμπόδιστη θεα.

Η κατοικία περιλαμβάνει αυτόνομη θέρμανση πετρελαιου, κλιματισμό, διπλά τζάμια, σίτες, κουφώματα αλουμινίου,εντοιχιαμένες ντουλάπες, ηλιακό θερμοσίφωνα, συναγερμό και δάπεδα από πλακάκι.

Το οικοπεδο ειναι περιμετρικά περιφραγμένο και διαμορφωμένο με πλακοστρώσεις και δενδροφυτεύσεις.Επιπλέον περιλαμβάνει ανοικτη θεση στάθμευσης και χώρο ιδανικό για κατασκευή πισίνας.

Αποτελεί εξαιρετική περιπτωση για κάποιον που επιθυμει να εχει την κύρια κατοικία του στην ίδια περιοχή με κατοικίες που μπορούν να κατασκευαστούν προς εκμεταλλευση τυπου βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Απέχει 2 χλμ από το Τολο, 1 χλμ από τον οικισμό της Ασίνης, 8 χλμ από το όμορφο Ναυπλιο και 170 χλμ από το αεροδρομιο ελευθεριος βενιζελος.

Μεσιτικό γραφείο: Αργολική Μεσιτική

Nαύπλιο: Μπουμπουλίνας 19

Τηλέφωνα: 27520 99099 / 6977667844

email: argoliki.mesitiki@gmail.com

Για περισσότερα ακίνητα στον νομό Αργολίδας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του γραφείου μας: www.argolikimesitiki.gr









Caractéristiques
Typologie
Maisonnette
Transaction
Vente
Étage
Rez-de-chaussée
Ascenseur
Non
Superficie
240 m²
Chambres/pièces
4
Chambres
3
Bains/douches
3+
Meublé
Non
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Collectif, alimenté au gazole
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Porte blindée
  • Système d'alarme
Informations sur les prix
Prix
€ 520 000
Prix au m²
2 167 €/m²
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    2009
  • Chauffage

    Collectif, alimenté au gazole
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+21 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur