1/9

Terrain constructible en Vente

Armenoi
€ 330 000
12 626 m²

Remarque

Annonce mise à jour le 13/08/2024
Description

référence: PC1501

Αξιοποιήστε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα μεγάλο οικόπεδο 12.626 τ.μ., που βρίσκεται κοντά στο Στύλο στην πανέμορφη περιοχή του Αποκόρωνα. Το οικόπεδο μπορεί να χωριστεί σε τρία ξεχωριστά οικόπεδα, με διαστάσεις 4.347, 4.157 και 4.121 τ.μ. αντίστοιχα, καθένα με 100 τ.μ. οικοδομήσιμου χώρου. Με τιμή 110.000 ευρώ ανά οικόπεδο, αυτή η γη προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για ανάπτυξη εξατομικευμένων κατοικιών ή εξοχικών ακινήτων, με εντυπωσιακή θέα στα Λευκά Όρη και με μεγάλη πρόσοψη σε έναν ήσυχο δρόμο που συνδέει το χωριό του Στύλου με τα 'Απτερα.

Το οικόπεδο διαθέτει αμφιθεατρικό σχήμα με νοτιοανατολικό προσανατολισμό, προσφέροντας εξαιρετική ηλιοφάνεια και ευνοϊκές συνθήκες για τη δημιουργία όμορφων εξωτερικών χώρων. Η ελαφριά κλίση του εδάφους και η παρουσία δέντρων ενισχύουν τη φυσική ομορφιά του τοπίου και παρέχουν ένα ιδανικό περιβάλλον για την κατασκευή κατοικιών που θα συνδυάζουν αρμονικά τη σύγχρονη ζωή με την ηρεμία της φύσης.

Παρά τη γαλήνια ατμόσφαιρα της περιοχής, το οικόπεδο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τα Χανιά, μόλις 18 χιλιόμετρα μακριά ενω το χωριό του Στύλου βρίσκεται σε απόσταση 3.0 χιλιομέτρων. Η ευρύτερη περιοχή του Αποκόρωνα, προσφέρει μια ποικιλία από ανέσεις, όπως καταστήματα, εστιατόρια και πολιτιστικά αξιοθέατα, εξασφαλίζοντας ότι ενώ απολαμβάνετε τη μοναξιά της υπαίθρου, έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλες τις σύγχρονες ανέσεις και υπηρεσίες που χρειάζεστε.
Caractéristiques
Transaction
Vente
Typologie
Terrain constructible
Superficie
12 626 m²
Accès à la rue / servitude de passage
Sur l'autoroute
Autres caractéristiques
  • Exposition sud, est
Informations sur les prix
Prix
€ 330 000
Prix au m²
26 €/m²
Découvrez chaque recoin de la propriété
+6 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur