1/23

Maison individuelle 184 m², Kato Poros, Lappa

Lappa
€ 450 000
5 chambres/pièces
184 m²
3 bains/douches
Non Ascenseur
Balcon
Meublé
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 13/08/2024
Description

référence: 987

Διώροφη μονοκατοικία με υπόγειο προς πώληση στον Κάτω Πόρο Ρεθύμνου. Πρόκειται για  κατοικία συνολικής επιφάνειας 183,61 τ.μ. σε οικόπεδο 316,82 τ.μ. εντός του οικισμού του χωριού.
Η κατοικία αποτελείται από τρία επίπεδα. Στο υπόγειο εμβαδού 46,92 τ.μ. υπάρχουν δύο μεγάλες αποθήκες, οι οποίες με την κατάλληλη διαμόρφωση μπορούν να γίνουν χώροι πολλαπλών χρήσεων (ξενώνας ή πλυσταριό ή playroom ή χώρος γυμναστικής κ.λπ.)
Στο ισόγειο, το οποίο έχει εμβαδόν 102,27 τ.μ. υπάρχει ένας μεγάλος ενιαίος χώρος με κουζίνα και τραπεζαρία με ξυλόσομπα, ένα μεγάλο καθιστικό και ένα w.c. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει και ανεξάρτητος ξενώνας με ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο και ένα w.c.
Στον πρώτο όροφο, έκτασης 81,34 τ.μ. βρίσκονται τρία υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του ορόφου είναι η πολύ μεγάλη περιμετρική βεράντα με ανεμπόδιστη θέα στο χωριό, τα βουνά και την ευρύτερη περιοχή, ιδανική για στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια ή τους φίλους.
Εξωτερικά, το σπίτι διαθέτει έναν όμορφα διαμορφωμένο κήπο με πλακόστρωτα μονοπάτια και πέτρινη περίφραξη.
Το συγκεκριμένο ακίνητο συνδυάζει τη ζωή σε ένα παραδοσιακό χωριό στην ενδοχώρα του Ρεθύμνου ενώ απέχει μόλις 7 χλμ από τη θάλασσα και την πολυσύχναστη κωμόπολη της Γεωργιούπολης Χανίων.
Το ακίνητο πωλείται πλήρως εξοπλισμένο και επιπλωμένο.
Το ακίνητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για προσωπική χρήση ως μόνιμη ή εξοχική κατοικία είτε για επαγγελματική χρήση ως τουριστικό κατάλυμα.

Ο Κάτω Πόρος είναι χωριό και έδρα ομώνυμης κοινότητας του Δήμου Ρεθύμνης στην Περιφερειακή Ενότητα της Κρήτης. Απέχει 22,5 χιλιόμετρα από το Ρέθυμνο και είναι κτισμένο σε υψόμετρο 260 μ,  στη βορειοανατολική πλαγιά του όρους Άζωνας (560 μ.), το οποίο είναι γεμάτο σπηλιές. Επίσης κοντά στο χωριό βρίσκονται τα Κολλητά Φαράγγια, με απότομες πλαγιές με πολλούς βράχους και σπηλιές. Η περιοχή διαθέτει επίσης πολυάριθμες πηγές νερού.
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle
Transaction
Vente | Bien immobilier à revenu
Étage
Rez-de-chaussée
Étages du bâtiment
2
Ascenseur
Non
Superficie
184 m²
Chambres/pièces
5
Chambres
4
Bains/douches
3
Meublé
Oui
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Individuel
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Exposition externe
  • Système TV avec parabole satellitaire
Informations sur les prix
Prix
€ 450 000
Prix au m²
2 446 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

Δ

Découvrez chaque recoin de la propriété
+20 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur