Θέα από μπαλκόνι
Ύπαρξη ανθρώπου
Μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Μπαλκόνι
Μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
1/12
Ύπαρξη ανθρώπου

Maison individuelle Δεστενίκα, Centre, Toroni

ToroniΔεστενίκα
€ 70 000
€ 85 000(-17,6%)
4 chambres/pièces
60 m²
1 bain/douche
Non Ascenseur

Remarque

Annonce mise à jour le 23/09/2024
Description

référence: 1-1335

Κωδικός ακινήτου: 1-1335 - Τορώνη Δεστενίκα ΤΡΙΣΤΙΝΙΚΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 60 τ.μ. σε οικόπεδο 220 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 1982 και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, κήπο, πρόσοψη 18 μέτρα, βάθος 29 μέτρα απόσταση από θάλασσα 1000 μέτρα - Τιμή: 70.000 €
Πωλείται μοναδική μονοκατοικία στην πανέμορφη Τριστινίκα Χαλκιδικής, στη μαγευτική περιοχή της Σιθωνίας. Το ακίνητο, εμβαδού 60τ.μ., βρίσκεται σε οικιστική ζώνη και αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να απολαύσουν την ηρεμία και τη φυσική ομορφιά της περιοχής.
Η μονοκατοικία, κατασκευής 1982, είναι ισόγεια και διαθέτει 4 άνετα υπνοδωμάτια που βρίσκονται περιμετρικά του κτηρίου, προσφέροντας ιδιωτικότητα και άνεση. Η  κουζίνα και το μπάνιο συμπληρώνουν το  σπιτι, το οποίο είναι διαμορφωμένο με φροντίδα και προσοχή στη λεπτομέρεια.
Το ακίνητο βρίσκεται μόλις 1000 μέτρα από την καταγάλανη θάλασσα της Τριστινίκας, επιτρέποντας άμεση πρόσβαση στις υπέροχες παραλίες της περιοχής. Η τοποθεσία του συνδυάζει την ηρεμία του φυσικού τοπίου με την ευκολία πρόσβασης σε όλες τις ανέσεις και τις δραστηριότητες που προσφέρει η Χαλκιδική.Ανακαλύψτε την ιδανική κατοικία για εσάς και την οικογένειά σας σε αυτή την εξαιρετική μονοκατοικία στην Τριστινίκα Χαλκιδικής. Μια μοναδική ευκαιρία για μια ποιοτική ζωή κοντά στη θάλασσα, με άνεση και κομψότητα.


Το γραφείο μας Sithon Real Estate με έδρα τη Συκιά Χαλκιδικής δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των ευρύτερων περιοχών όπως Συκιάς, Σάρτης, Καλαμίτσι, Κριαρίτσι, Πόρτο Κουφό, Τορώνης αλλά και ολόκληρης της Σιθωνίας.
Η ομάδα του Sithon Real Estate και των συνεργατών της με νομικές υπηρεσίες, συμβολαιογραφική κάλυψη, συμβουλές προς έκδοση δανείων, πολεοδομικές συμβουλές, τοπογραφικές μελέτες, διαχείριση εκμετάλλευσης ακινήτων, καθιστά το γραφείο μας έτοιμο να διεκπεραιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κάθε συναλλαγή σας.

Sithon Real Estate
Μεσιτικό Γραφείο: Δέσποινα Δριστάρη
Διεύθυνση: Συκιά Χαλκιδικής
ΤΚ: 63072
Κινητό: 6907859220 whats up/viber
Email : sithon.realestate@gmail.com
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle
Transaction
Vente
Étage
Rez-de-chaussée
Ascenseur
Non
Superficie
60 m²
Chambres/pièces
4
Chambres
4
Bains/douches
1
Meublé
Non
Balcon
Non
Chauffage
Collectif, alimentation électrique
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs vitrage / métal
  • Porte blindée
Informations sur les prix
Prix
€ 70 000
Prix au m²
1 167 €/m²
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    1982
  • Chauffage

    Collectif, alimentation électrique
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+9 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur