1/14

Terrain constructible en Vente

Lamia
€ 80 000
867 m²

Remarque

Annonce mise à jour le 13/08/2024
Description

référence: 72100ΓΛ

Ροδίτσα Λαμίας – Πωλείται οικόπεδο 867 τ.μ. στην καρδιά του οικισμού Ροδίτσας Λαμιέων. Το οικόπεδο αυτό βρίσκεται σε εξαιρετικά προνομιακή θέση, με πρόσοψη 15 μέτρων στην κεντρική οδό του δημοτικού διαμερίσματος, καθιστώντας το ιδανικό για ποικίλες χρήσεις.

Φυσικά άρτιο και οικοδομήσιμο, το οικόπεδο προσφέρει τη δυνατότητα ανέγερσης κατοικίας ή κτιρίου έως 400 τ.μ. Είναι ιδανικό για να χτίσετε το σπίτι των ονείρων σας, είτε πρόκειται για μονοκατοικία είτε για πολυκατοικία. Επίσης, μπορεί να εξυπηρετήσει συνδυασμό κατοικίας και επαγγελματικού χώρου, προσφέροντας έτσι μια ολοκληρωμένη λύση για την οικογένειά σας και την επιχείρησή σας.

Με εύκολη πρόσβαση σε σχολεία, καταστήματα και άλλες υπηρεσίες, το οικόπεδο αυτό προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό άνεσης και γαλήνης, ιδανικό για όσους αναζητούν μια ζωή κοντά στις ανέσεις της πόλης, αλλά και τα πλεονεκτήματα της ζωής στο χωριό.



Τιμή: 80.000 €
Κωδικός Ακινήτου: 72100ΓΛ
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6936629491
Υπεύθυνος Ακινήτου: Παναγιώτα Λιάπη

Το μεσιτικό μας γραφείο Master Team Real Estate και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είμαστε στην διάθεσή σας ώστε να σας βοηθήσουμε να βρείτε το σπίτι των ονείρων σας για αγορά, ενοικίαση ή οποιοδήποτε άλλο ακίνητο σας ενδιαφέρει. Προτεραιότητά μας η εξυπηρέτησή σας με σεβασμό, συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό. Ελάτε στο γραφείο μας να γνωριστούμε και να μιλήσουμε για τις ανάγκες σας, να σας προτείνουμε τα ακίνητα που ταιριάζουν σε αυτές και να σας τα υποδείξουμε. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε και σας εγγυόμαστε άριστες υπηρεσίες και άψογη συνεργασία. Βρισκόμαστε στην οδό Όθωνος 11 δίπλα στην πλατεία Λαού.

Τηλ. Επικοινωνίας : 2231100113 , 6936629491

Μπείτε στην σελίδα μας: www. masterteamrealestate.gr
Email: hello@masterteamrealestate.gr
Caractéristiques
Transaction
Vente | Bien immobilier à revenu
Typologie
Terrain constructible
Superficie
867 m²
Accès à la rue / servitude de passage
Sur l'autoroute
Informations sur les prix
Prix
€ 80 000
Prix au m²
92 €/m²
Découvrez chaque recoin de la propriété
+11 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur