1/18

Maisonnette neuf, rez-de-chaussée, Porto Rafti, Markopoulo

Markopoulo
€ 360 000
5+ chambres/pièces
187 m²
3 bains/douches
Non Ascenseur
Balcon
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 16/09/2024
Description

référence: 1255

Αυτή η πολυτελής, νεόδμητη μεζονέτα στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη προσφέρει έναν εξαιρετικό χώρο διαμονής, που συνδυάζει άνεση και κομψότητα. Το ακίνητο εκτείνεται σε ένα οικόπεδο 300 τ.μ. και διαθέτει συνολική επιφάνεια 187 τ.μ., με τη μοναδική δυνατότητα να χωρίζεται σε δύο ανεξάρτητες κατοικίες.
Στο ισόγειο βρίσκεται ένα πλήρως αυτόνομο διαμέρισμα 66 τ.μ., το οποίο περιλαμβάνει σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια. Στους δύο επάνω ορόφους εκτείνεται η μεζονέτα, η οποία διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, ένα WC, ευρύχωρη σαλονοκουζίνα και αποθήκη. Δύο μεγάλα γωνιακά μπαλκόνια προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα προς την ανοιχτή φύση και τη θάλασσα.
Το ακίνητο είναι εξοπλισμένο με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου για κάθε όροφο, επιτρέποντας στον μελλοντικό ιδιοκτήτη την επιλογή του κατάλληλου συστήματος θέρμανσης, καθώς και ηλιακό θερμοσίφωνα για βέλτιστη ενεργειακή απόδοση. Αγοράστηκε το 2008 σε ημιτελή κατάσταση, και η αποπεράτωσή του ολοκληρώθηκε το 2022. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές, εκτός από το ψυγείο. Επιπλέον, περιλαμβάνει παράθυρα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, εξωτερική θέση στάθμευσης, ενεργειακή κλάση A+, πλακάκια δαπέδου, δύο τζάκια σε κάθε κατοικία, και σίτες. Το ακίνητο δεν έχει κατοικηθεί ποτέ και προσφέρεται προς πώληση στην τιμή των 360.000€, με κωδικό ακινήτου #1255. Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν πολυτελή χώρο διαμονής στην περιοχή.
Παρέχουμε δωρεάν υπηρεσία έκδοσης στεγαστικού δανείου για την αγορά του ακινήτου, σε συνεργασία με όλες τις συστημικές τράπεζες.
Caractéristiques
Typologie
Maisonnette | Propriété de luxe
Transaction
Vente
Étage
Rez-de-chaussée
Ascenseur
Non
Superficie
187 m²
Chambres/pièces
5+
Chambres
5
Bains/douches
3
Meublé
Non
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Collectif, alimenté au gazole
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Cheminée
  • Exposition externe
  • Porte blindée
Informations sur les prix
Prix
€ 360 000
Prix au m²
1 925 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

A+

Découvrez chaque recoin de la propriété
+15 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ