1/20

Loft Lapithon, 5 546 33 Thessaloniki, Agios Dimitrios, Thessalonique - Centre

Thessalonique - CentreLapithon, 5 546 33 Thessaloniki
€ 295 000
2 chambres/pièces
107 m²
1 bain/douche
Étage 0
Balcon
Meublé
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 20/08/2024
Description

référence: EK-7301897



**Μοντέρνο Διπλοεπίπεδο Διαμέρισμα με Πολυτελή Εξοπλισμό**

Καλώς ήρθατε σε αυτό το εξαιρετικά σχεδιασμένο διπλοεπίπεδο διαμέρισμα, που εντυπωσιάζει με την μοντέρνα αρχιτεκτονική και τον πολυτελή εξοπλισμό του. Αυτή η κομψή ιδιοκτησία προσφέρει έναν ανοιχτό χώρο, κατανεμημένο σε τρία επίπεδα, με μεγάλες επιφάνειες παραθύρων που επιτρέπουν την είσοδο άφθονου φυσικού φωτός.

**Ανοιχτός Χώρος Καθιστικού και Τραπεζαρίας**

Με την είσοδο στο διαμέρισμα, θα σας καλωσορίσει ένας ευρύχωρος χώρος καθιστικού και τραπεζαρίας. Ο χώρος καθιστικού είναι εξοπλισμένος με έναν άνετο, σκούρο γκρι καναπέ και ένα μοντέρνο τραπεζάκι, τοποθετημένα πάνω σε ένα κομψό χαλί. Ένας πανέμορφος πολυέλαιος στην οροφή παρέχει κομψό φωτισμό και προσδίδει στον χώρο μία ιδιαίτερη αίσθηση πολυτέλειας. Ο παρακείμενος χώρος τραπεζαρίας προσφέρει χώρο για ένα στρογγυλό τραπέζι και κομψές καρέκλες – ιδανικός για κοινωνικές βραδιές με οικογένεια και φίλους.

**Μοντέρνα Κουζίνα**

Η ανοιχτή κουζίνα ξεχωρίζει για τον μοντέρνο εξοπλισμό και τον διαχρονικό σχεδιασμό της. Μαύροι πάγκοι και ντουλάπια, καθώς και υψηλής ποιότητας ηλεκτρικές συσκευές, σας προσκαλούν να μαγειρέψετε και να απολαύσετε το φαγητό σας. Η κουζίνα διαχωρίζεται οπτικά από τον χώρο τραπεζαρίας με ένα υψηλής ποιότητας χαλί. Μία κομψή σκάλα με ξύλινα σκαλοπάτια και μαύρο κιγκλίδωμα οδηγεί στον επάνω όροφο και υπογραμμίζει τον μοντέρνο χαρακτήρα του διαμερίσματος.

**Κομψό Υπνοδωμάτιο**

Στον επάνω όροφο βρίσκεται το κομψό υπνοδωμάτιο, που ξεχωρίζει για το μοντέρνο στυλ και την αρμονική χρωματική παλέτα του. Ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι, πλαισιωμένο από μίνιμαλ κομοδίνα και φωτιστικά τοίχου, προσφέρει την απόλυτη άνεση. Ένα διακοσμητικό τόξο στον τοίχο πίσω από το κρεβάτι, καθώς και ένας άνετος χώρος καθιστικού με πολυθρόνα και τηλεόραση, προσδίδουν στον χώρο μία φιλόξενη ατμόσφαιρα. Ένα βιολί σε βάση προσθέτει μία καλλιτεχνική νότα. Από εδώ έχετε ανοιχτή θέα στον κάτω χώρο καθιστικού, προσδίδοντας στον χώρο μία αίσθηση ευρυχωρίας και αέρα.

Αυτό το μοναδικό διπλοεπίπεδο διαμέρισμα συνδυάζει την μοντέρνα άνεση διαβίωσης με τον κομψό σχεδιασμό, προσφέροντας μία πολυτελή εμπειρία διαβίωσης. Ανακαλύψτε το νέο σας σπίτι και αφήστε τον εαυτό σας να μαγευτεί από την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα αυτής της ιδιοκτησίας.

Caractéristiques
Typologie
Loft | Propriété de luxe
Transaction
Vente
Étage
Rez-de-chaussée
Superficie
107 m²
Chambres/pièces
2
Chambres
1
Bains/douches
1
Meublé
Oui
Balcon
Oui
Chauffage
Collectif
Autres caractéristiques
  • Porte blindée
Informations sur les prix
Prix
€ 295 000
Prix au m²
2 757 €/m²
Détails des coûts
Charges de copropriété
€ 100/mois
Efficacité énergétique
  • État

    Excellent / Rénové
  • Chauffage

    Collectif
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+17 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur

Particulier