1/1

Vous souhaitez plus de photos ?

Demander des photos à l'annonceur

Terrain constructible en Vente

MelivoiaΕπ. Οδός Αγιάς-Σ. Σ. Πυργετού, Βελίκα 40003
€ 100 000
845 m²

Remarque

Annonce mise à jour le 21/08/2024
Description

référence: EK-7308423

Στη Βελίκα πωλείται οικόπεδο με Ε= 845 τμ άρτιο και οικοδομήσιμο με επιτρεπόμενα 400 τμ δομήσιμα. Βρίσκεται κοντά στην ταβέρνα Πλατάνια και ούτε 500 μ απ τη θάλασσα. Με αυτοκίνητο σε 10 λεπτά φτάνετε στην κοσμοπολίτικη ζωή Βελίκας με beach bar,καφετέριες, ταβέρνες και μαγαζία .Το οικόπεδο μπορεί να είναι και για επένδηση .Ιδανικό ή για συγκρότημα π.χ. των 8 κατοικίων με 50 τμ ημιυπόγειο,50 τμ ισόγειο & 25 τμ σοφίτα ,ή για 4 μονοκατοικίες των 100 τμ ισόγειο &50 τμ σοφίτα.Στο οικόπεδο είναι 13 ελαιόδενδρα.
Η Παραλία Βελίκας Λάρισας είναι ένας παραθαλάσσιος οικισμός της περιοχής της Βελίκας, που υπάγεται στη Δημοτική Ενότητα Μελιβοίας του Δήμου Αγιάς της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.
Η Βελικά είναι καλοκαιρινός προορισμός για τους παραθεριστές από Λάρισα,Τρίκαλα.Καρδίτσα που έρχονται για ΣΚ να απολάυσουν τη μέρα τα κρυστάλλινα νερά θάλασσας,το βράδυ την κοσμοπολίτικη ζωή της και το βράδυ τη δροσία της.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην περιοχή, παρουσιάζει το Κάστρο της Βελίκας, που βρίσκεται στα βόρεια του παραλιακού οικισμού της Βελίκας, σε μικρό δασωμένο λόφο και σε μικρή απόσταση από την ακτή. Το κάστρο της Βελίκας χρονολογείται στην παλαιοχριστιανική περίοδο (6ος-7ος αι) και προστατεύεται από τις διατάξεις της αρχαιολογικής νομοθεσίας. Η οριοθέτησή του ως αρχαιολογικού χώρου έχει προταθεί από την 7η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων.[1]
Η παραλία βρίσκεται σε απόσταση 6 χιλιομέτρων από τον Αγιόκαμπο και κάθε καλοκαίρι αποτελεί θέρετρο για πολλούς επισκέπτες.
Στο χωριό υπάρχει ο ναός του Αγίου Χαράλαμπου και το παρεκκλήσι του Αγίου Νεκταρίου.
Caractéristiques
Transaction
Vente | Bien immobilier à revenu
Typologie
Terrain constructible
Superficie
845 m²
Accès à la rue / servitude de passage
Sur l'autoroute
Autres caractéristiques
  • Exposition est
Informations sur les prix
Prix
€ 100 000
Prix au m²
118 €/m²
Options additionnelles

Contacter l'annonceur

ΜΑΡΙΑ ΝΤΙΟΥΡΙΣΟΒΑ