1/17

Appartement 4 chambres excellent état, cinquième étage, Kato Toumpa, Toumpa

Toumpa
€ 400 000
5+ chambres/pièces
202 m²
3+ bains/douches
Étage 5
Ascenseur
Balcon
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 26/08/2024
Description

référence: W-02WR4B

Καλώς ήρθατε στο αστικό καταφύγιο των ονείρων σας. Φωλιασμένο στον πέμπτο όροφο καλοδιατηρημένης οικοδομής, αυτό το εξαίσιο διαμέρισμα τεσσάρων υπνοδωματίων και τεσσάρων μπάνιων προσφέρει έναν τέλειο συνδυασμό πολυτέλειας και άνεσης, με εκπληκτική θέα στη ζωντανή γειτονιά της Κάτω Τούμπας που κόβει την ανάσα. Η ευρύχωρη σαλοτραπεζαρία αποτελεί έναν ιδανικό χώρο τόσο για χαλάρωση όσο και για διασκέδαση με φίλους γύρω από το μαντεμένιο τζάκι, δημιουργώντας μια φιλόξενη ατμόσφαιρα. Στον εξώστη περίπου 40 τετραγωνικών μέτρων μπορείτε να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ με θέα σε βουνό και θάλασσα, το ηλιοβασίλεμα με την οικογένειά σας ή βραδιές BBQ με φίλους. Στον χώρο κύριας διαβίωσης υπάρχουν τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια και τρία μπάνια, παρέχοντας ιδιωτικότητα και άνεση για τα μέλη της οικογένειας ή τους επισκέπτες σας. Ζήστε στιγμές απόλυτης ηρεμίας στην σοφίτα του διαμερίσματος, η οποία αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και άφθονο αποθηκευτικό χώρο που μπορεί να αξιοποιηθεί με πολλούς τρόπους από τους νέους ιδιοκτήτες. Στα χαρακτηριστικά του διαμερίσματος συμπεριλαμβάνονται χώρος γραφείου, χώρος αποθήκευσης στο υπόγειο, δύο θέσεις στάθμευσης - μία κλειστή και μία ανοιχτή στην πυλωτή της οικοδομής- κλιματισμός και ατομική θέρμανση φυσικού αερίου. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε μία υποπεριοχή της Κάτω Τούμπας, γνωστή για τη ζωντανή της ατμόσφαιρα, με μοντέρνα καφέ, καταστήματα και πάρκα λίγα βήματα μακριά, καθώς και εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις για εύκολη μετακίνηση.

Τοποθεσία: Η Τούμπα βρίσκεται στα βορειοανατολικό τμήμα της Θεσσαλονίκης.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η περιοχή είναι αρκετά πυκνοκατοικημένη ενώ είναι γνωστή καθώς φιλοξενεί το Γήπεδο Τούμπας που είναι η έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ. Στην περιοχή βρίσκονται αρκετά Δημοτικά Σχολεία αλλά και το Πειραματικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης και το 1ο Πειραματικό Λύκειο Θεσσαλονίκης "Μανόλης Ανδρόνικος". Η περιοχή αποτελεί ιδανική περιοχή για τους φοιτητές καθώς βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και τα Πανεπιστήμια επιτρέποντας στους κατοίκους να έχουν άμεση πρόσβαση στους εμπορικούς δρόμους, την αγορά αλλά και σε καφετέριες, bar και εστιατόρια.
Προσβασιμότητα: Η Τούμπα βρίσκεται περίπου 4χλμ από το κέντρο της πόλης και εξυπηρετείται από αρκετές γραμμές του ΟΑΣΘ.
Επενδυτική Δύναμη: Η Τούμπα διατηρεί υψηλά το επενδυτικό του ενδιαφέρον λόγω της εξαιρετικής της τοποθεσίας μόλις λίγα χιλιόμετρα από το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Caractéristiques
Typologie
Appartement | Propriété de luxe
Transaction
Vente | Bien immobilier à revenu
Étage
5
Étages du bâtiment
6
Ascenseur
Oui
Superficie
202 m²
Chambres/pièces
5+
Chambres
4
Bains/douches
3+
Meublé
Non
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Individuel, alimenté au méthane
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Cheminée
  • Exposition externe
  • Mansarde
  • Porte blindée
  • Système TV avec parabole satellitaire
Informations sur les prix
Prix
€ 400 000
Prix au m²
1 980 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

Δ

Découvrez chaque recoin de la propriété
+14 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur