1/17

Bureau - Cabinet en Location

MideaΑγίας Τριάδας Αργολίδας
€ 400/mois
51 m²
1 bain/douche

Remarque

Annonce mise à jour le 05/09/2024
Description

référence: 2287


Ενοικιάζεται εξαιρετικό γραφείο στην καρδιά της Αγίας Τριάδας Μιδέας, ιδανικό για επαγγελματική χρήση. Το ακίνητο βρίσκεται σε προνομιακή θέση, γωνιακό, με πρόσοψη σε κεντρικό δρόμο του χωριού, γεγονός που εξασφαλίζει άριστη προβολή και εύκολη πρόσβαση για πελάτες και συνεργάτες.

Αποτελείται από έναν ενιαίο, ευρύχωρο και ιδιαίτερα φωτεινό χώρο, ο οποίος προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες διαμόρφωσης ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Είτε αναζητάτε χώρο για γραφείο, είτε για οποιαδήποτε άλλη επαγγελματική δραστηριότητα, αυτός ο χώρος μπορεί να ανταποκριθεί ιδανικά στις απαιτήσεις σας. Ο ενιαίος σχεδιασμός επιτρέπει την εύκολη διαμόρφωση του χώρου σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, ενώ τα μεγάλα παράθυρα εξασφαλίζουν άπλετο φυσικό φως καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Επιπλέον, το γραφείο διαθέτει ένα WC, καλύπτοντας όλες τις βασικές ανάγκες για την άνετη λειτουργία μιας επιχείρησης. Η κεντρική τοποθεσία του ακινήτου το καθιστά ιδανικό για επιχειρηματική δραστηριότητα, εξασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση σε όλους τους κεντρικούς κόμβους του χωριού.

Είναι η ιδανική επιλογή για επαγγελματίες που αναζητούν έναν λειτουργικό και προβεβλημένο χώρο, σε μια από τις καλύτερες τοποθεσίες της Αγίας Τριάδας Μιδέας.

Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση. Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου.

Μεσιτικό γραφείο: Αργολική Μεσιτική
Μπουμπουλίνας 19, Ναύπλιο
Τηλέφωνα: 27520 99099/6977667844
Εmail: argoliki.mesitiki@gmail.com
Για περισσότερα ακίνητα στον νομό Αργολίδας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του γραφείου μας www.argolikimesitiki.gr

Caractéristiques
Transaction
Location
Typologie
Bureau - Cabinet
Superficie
51 m²
Chambres/pièces
1 bain/douche
Autres caractéristiques
  • Exposition externe
Informations sur les prix
Prix
€ 400/mois
Prix au m²
8 €/m²
Détails des coûts
Caution
Non indiquée
Découvrez chaque recoin de la propriété
+14 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur