Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Είσοδος οικοδομής
Είσοδος οικοδομής
Είσοδος οικοδομής
Σαλόνι
Σαλοκουζίνα
Κουζίνα
Άποψη χώρου
Άποψη χώρου
Master Δωμάτιο
Άποψη χώρου
Master Δωμάτιο
Master Δωμάτιο
Πάρκινγκ
1/25
Θέα από μπαλκόνι

Maisonnette Κάτω Βούλα, Center, Voula

VoulaΚάτω Βούλα
€ 1 300 000
4 chambres/pièces
160 m²
3+ bains/douches
Ascenseur
Balcon
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 01/09/2024
Description

référence: S468

Κωδικός ακινήτου: S468 - Βούλα Κάτω Βούλα ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 160 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, θέα σε αστικό τοπίο, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από γρανίτη, πόρτα θωρακισμένη, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 11 τ.μ., εγκαταστάσεις φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου, A/C, θέρμανση ανα επίπεδο, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, playroom, dressing room, laundry room, δορυφορική κεραία, θυροτηλεόραση, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 30 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 350 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 20000 μέτρα - Τιμή: 1.300.000 €
Ανακαλύψτε το σπίτι των ονείρων σας σε μία από τις πιο προνομιακές περιοχές της Κάτω Βούλας, μόλις 350 μέτρα από την παραλία. Αυτή η εντυπωσιακή νεόδμητη μεζονέτα δύο επιπέδων, συνολικής επιφάνειας 160 τ.μ., συνδυάζει πολυτέλεια και άνεση, προσφέροντας έναν ιδανικό χώρο για να ζήσετε όλες τις εποχές του χρόνου.
Το ακίνητο περιλαμβάνει τρία ευρύχωρα master υπνοδωμάτια, το καθένα με δικό του μπάνιο, προσφέροντας την απόλυτη ιδιωτικότητα και άνεση. Στον ισόγειο χώρο, η σαλοκουζίνα εντυπωσιάζει με την ανοιχτή διαρρύθμιση και τη μοντέρνα αισθητική της, ενώ στο υπόγειο βρίσκεται ένας ευέλικτος χώρος 18τμ που μπορεί να λειτουργήσει ως playroom ή nanny room, ιδανικός για την οικογενειακή ζωή.
Το διαμέρισμα κατασκευάστηκε το 2024 με τις υψηλότερες προδιαγραφές, διαθέτοντας ενεργειακή κλάση Α+ για εξοικονόμηση ενέργειας και προηγμένα συστήματα θέρμανσης με αντλία θερμότητας. Οι λεπτομέρειες όπως τα συρόμενα κουφώματα αλουμινίου, τα γρανιτένια πατώματα, η θωρακισμένη πόρτα, και τα διπλά τζάμια αποδεικνύουν την έμφαση στη ποιότητα και την ασφάλεια. Επιπλέον, η εσωτερική σκάλα οδηγεί σε μπαλκόνια συνολικής επιφάνειας 30 τ.μ., από όπου μπορείτε να απολαμβάνετε τη θέα στο αστικό τοπίο.
Η κατοικία παρέχει πλήρη πρόσβαση για ΑΜΕΑ και διαθέτει ανελκυστήρα, ενώ περιλαμβάνει επίσης ιδιωτικό πάρκινγκ, αποθήκη 11 τ.μ., και εγκαταστάσεις φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Με σύγχρονες παροχές όπως A/C, θέρμανση ανά επίπεδο, συναγερμό, σίτες, δορυφορική κεραία, θυροτηλεόραση, και νυχτερινό ρεύμα, αυτό το σπίτι καλύπτει κάθε ανάγκη.
Επιπλέον, ο αγοραστής έχει τη μοναδική ευκαιρία να διαμορφώσει την εσωτερική διακόσμηση της κουζίνας και των ντουλαπών υπνοδωματίου, προσαρμόζοντας το ακίνητο στο προσωπικό του γούστο και ανάγκες.
Αυτή η μεζονέτα είναι η επιτομή της σύγχρονης πολυτέλειας, προσφέροντας έναν μοναδικό τρόπο ζωής σε μία από τις πιο επιθυμητές περιοχές της Αθήνας.
Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό ακίνητο.
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε μια ιδιωτική ξενάγηση. Η ευκαιρία να ζήσετε σε ένα σπίτι που συνδυάζει κομψότητα, άνεση και προνομιακή τοποθεσία, δεν πρέπει να χαθεί!
Caractéristiques
Typologie
Maisonnette | Propriété de luxe
Transaction
Vente
Étage
2
Ascenseur
Oui
Superficie
160 m²
Chambres/pièces
4
Chambres
3
Bains/douches
3+
Meublé
Non
Balcon
Oui
Box, places stationnement
2 dans garage/box, 1 place(s) de parking
Chauffage
Collectif, au sol, alimentation électrique
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Porte blindée
  • Système d'alarme
  • Système TV avec parabole satellitaire
Informations sur les prix
Prix
€ 1 300 000
Prix au m²
8 125 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

A+

Découvrez chaque recoin de la propriété
+22 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur