1/18

Villa indépendante, excellent état, 340 m², Golf, Glyfada

Glyfada
€ 8 500/mois
5+ chambres/pièces
340 m²
3+ bains/douches
Ascenseur
Balcon
Meublé
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 23/08/2024
Description

référence: W-02WU0U

Η Engel &Voelkers παρουσιάζει με υπερηφάνεια αυτό το μοναδικό ακίνητο που βρίσκεται κοντά στο διάσημο γκολφ κλαμπ της Γλυφάδας και το όμορφο παραλιακό μέτωπο της περιοχής, αυτή η εκπληκτική οικογενειακή βίλα είναι ένας πραγματικός θησαυρός.

Απλωμένη σε τέσσερα επίπεδα και με έκταση 340 τετραγωνικών μέτρων, αυτή η κατοικία διαθέτει ανελκυστήρα για απρόσκοπτη πρόσβαση σε κάθε όροφο. Η βίλα διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, συμπεριλαμβανομένων δύο κύριων υπνοδωματίων με πολυτελείς μπανιέρες τζακούζι, ιδανικές για χαλάρωση με στυλ.

Μπείτε στο εσωτερικό για να ανακαλύψετε ένα πλήρως επιπλωμένο εσωτερικό που αποπνέει ένα κομψό στυλ σε όλη την έκταση. Η όμορφη κουζίνα είναι το όνειρο ενός λάτρη της μαγειρικής, ενώ ένα δωμάτιο υπηρεσίας προσθέτει επιπλέον ευκολία.

Έξω, ένας κήπος 220 τετραγωνικών μέτρων σας καλεί, με μια θερμαινόμενη πισίνα που διαθέτει σύστημα αντίστροφης κολύμβησης για ευχάριστη άσκηση και χαλάρωση.Οι λάτρεις του αυτοκινήτου θα εκτιμήσουν το χώρο στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα, μαζί με μια εγκατάσταση φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Τα κλιματιστικά σε όλα τα δωμάτια εξασφαλίζουν άνεση σε κάθε εποχή, ενώ o ηλιακός θερμοσίφωνας συμβάλλει στην ενεργειακή απόδοση. Επιπλέον, το σύστημα θέρμανσης με πετρέλαιο παρέχει ζεστασιά και θαλπωρή σε όλoυς τους χώρους της βίλας, καθιστώντας την το ιδανικό μέρος για να την αποκαλέσετε σπίτι κοντά στο γκολφ κλαμπ της Γλυφάδας και τη γαλήνια θάλασσα.

Η Γλυφάδα είναι ο εμπορικός κόμβος της Αθηναϊκής Ριβιέρας, με πολυσύχναστο λιανεμπόριο την ημέρα και έντονη νυχτερινή ζωή το σούρουπο. Είναι ένας μοντέρνος εμπορικός προορισμός με ένα συμπληρωματικό μείγμα concept μπουτίκ και λιανικού εμπορίου υψηλής ποιότητας. Πλαισιωμένη από τη μία πλευρά από το μοναδικό γήπεδο γκολφ 18 οπών της Αθήνας, με μια διαδρομή πεζοπορίας και ποδηλασίας να το περιβάλλει, η Γλυφάδα υπόσχεται το καλύτερο όλων των κόσμων. Μοναδικά χαρακτηριστικά: Μια αριστοκρατική παραλιακή διεύθυνση με εύκολη πρόσβαση σε παραλίες, καφετέριες, εστιατόρια, καλοκαιρινά beach bars και κλαμπ. Η Γλυφάδα είναι κοντά σε διεθνή σχολεία και ένα ασφαλές περιβάλλον για να μεγαλώσετε παιδιά, προσφέρει μεγάλες αποδόσεις στην επένδυση και διαθέτει πολλές δυνατότητες για διασκέδαση, γυμναστική και αθλητισμό. Διαθέτει κινηματογράφους, μοντέρνες μπουτίκ, εστιατόρια που καλύπτουν κάθε γούστο και προϋπολογισμό, μπαρ, έντονη υπαίθρια ζωή και μία από τις μεγαλύτερες μαρίνες κατά μήκος της ακτής. Προσβασιμότητα: Η Γλυφάδα συνδέεται καλά με το κέντρο της πόλης και την ακτή με μετρό, τραμ και λεωφορεία, ενώ απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας μια γρήγορη απόδραση στα νησιά. Η Γλυφάδα απέχει μόλις 35 λεπτά οδικώς από το διεθνές αεροδρόμιο. Δυνατότητες επένδυσης: Η Γλυφάδα ήταν ανέκαθεν ελκυστική για τους επενδυτές ακινήτων και με το νέο έργο ανάπλασης του Ελληνικού, είναι έτοιμη να γνωρίσει μεγάλη άνοδο στις τιμές των ακινήτων.
Caractéristiques
Typologie
Villa indépendante | Propriété de luxe
Transaction
Location
Étage
Rez-de-chaussée
Étages du bâtiment
4
Ascenseur
Oui
Superficie
340 m²
Chambres/pièces
5+
Chambres
4
Bains/douches
3+
Meublé
Oui
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Collectif, alimenté au gazole
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Cheminée
  • Exposition externe
  • Porte blindée
  • Système d'alarme
  • Piscine
  • Système TV avec parabole satellitaire
Informations sur les prix
Prix
€ 8 500/mois
Prix au m²
25 €/m²
Détails des coûts
Caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    2004
  • État

    Excellent / Rénové
  • Chauffage

    Collectif, alimenté au gazole
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+15 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur