1/25

Villa indépendante, neuve, 181 m², Eleios - Pronnoi, Kefalonia

Kefalonia
€ 810 000
4 chambres/pièces
181 m²
3 bains/douches
Non Ascenseur
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 23/08/2024
Description

référence: Ε-22

Πωλείται πολυτελής διώροφη βίλα 262,79 τ.μ. σε οικόπεδο 3.672,3 τ.μ., στην ήρεμη και γραφική περιοχή των Μαυράτων, Κεφαλονιάς. Η τοποθεσία της βίλας είναι πραγματικά μοναδική, προσφέροντας ανεμπόδιστη θέα στο απέραντο γαλάζιο του Ιονίου Πελάγους και το γειτονικό νησί της Ζακύνθου. Περιτριγυρισμένη από πλούσια χλωρίδα και τους ελαιώνες της περιοχής, η βίλα συνδυάζει την ηρεμία της φύσης με την πολυτέλεια της σύγχρονης ζωής.

Με μοντέρνο σχεδιασμό και κατασκευασμένη με υψηλών, η βίλα αυτή προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις που χρειάζεται μια κατοικία. Στο ισόγειο, θα βρείτε έναν ευρύχωρο ενιαίο χώρο κουζίνας, καθιστικού και τραπεζαρίας, με ένα εντυπωσιακό τζάκι που δίνει ζεστασιά και στυλ. Μεγάλες μπαλκονόπορτες οδηγούν σε μια σκεπαστή βεράντα, ιδανική για να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης με θέα στον κήπο με την πισίνα, τη φύση και τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα. Το ισόγειο διαθέτει επίσης ένα άνετο υπνοδωμάτιο με ένα μπάνιο και ένα έξτρα δωμάτιο δίπλα από την κουζίνα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποθήκη ή πλυσταριό.
Στον πάνω όροφο, θα βρείτε δύο υπνοδωμάτια με en suite μπάνια, που οδηγούν σε μια ευρύχωρη βεράντα με εκπληκτική θέα στο Ιόνιο. Οι εξωτερικοί χώροι της βίλας είναι εξίσου εντυπωσιακοί, με καταπράσινο κήπο, μικρούς καθιστικούς χώρους γύρω από την πισίνα, και άπλετο χώρο για υπαίθριες δραστηριότητες.

Αυτή η βίλα είναι ιδανική για όσους αναζητούν μια μόνιμη ή εξοχική κατοικία σε ένα γαλήνιο περιβάλλον, ενώ αποτελεί και εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία. Ενεργειακή κλάση Δ, Ηλιακός θερμοσίφωνας, Θέα Θάλασσα, Κήπος 0τ.μ., Κλιματισμός, Περίφραξη, Πισίνα τ.μ.
Caractéristiques
Typologie
Villa indépendante
Transaction
Vente
Étage
Rez-de-chaussée
Ascenseur
Non
Superficie
181 m²
Chambres/pièces
4
Chambres
3
Bains/douches
3
Meublé
Non
Balcon
Non
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Autres caractéristiques
  • Cheminée
  • Piscine
Informations sur les prix
Prix
€ 810 000
Prix au m²
4 475 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

Δ

Découvrez chaque recoin de la propriété
+22 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur