1/25

Maison individuelle 214 m², Centre, Amarinthos

Amarinthos
€ 630 000
5+ chambres/pièces
214 m²
3+ bains/douches
Non Ascenseur
Balcon
Meublé
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 26/08/2024
Description

référence: 5685

Πρόκειται για εκπληκτικό διαμορφωμένο και πολύ περιποιημένο κτήμα με πολλά οπωροφόρα δένδρα, 20 ρίζες ελιές, γκαζόν, πολλά φυτά φράκτες, πισίνα, φωτοβολταικά όπως και γεώτρηση που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του κτήματος και των 2 κατοικιών σε ρεύμα και νερό καθιστώντας την συντήρηση του πολύ οικονομική, 1 πυροσβεστικός κρουνός, αυτόματη γκαραζόπορτα, πολλές ανοικτές θέσεις πάρκινγκ.
Επίσης δίπλα στην πισίνα υπάρχει ανοικτό BBQ 30 tm. στεγασμένο με κεραμίδια πλήρως εξοπλισμένο, ενώ στην πίσω μεσοτοιχία του είναι κτισμένη αποθήκη 19 τμ. Επίσης τμήμα του οικοπέδου είναι περίφραγμένο για την προστασία κατοικιδίων.
Στο οικόπεδο βρίσκονται 2 αντισεισμικές κατοικίες εξαιρετικής κατασκευής και κατάστασης.
α. κύρια κατοικία 133 τμ. προκάτ Canadian Home με καινούργια κεραμοσκεπή στέγη, και
β. κατοικία 81 τμ. κτισμένη το 2021.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ: α. Ξεκινώντας από την κύρια κατοικία 133 τμ εντυπωσιάζει η πολυτέλεια του ξύλου με δίριχτη ψηλοτάβανη στέγη, η ξύλινη επένδυση των τοίχων και η άψογη διαρρύθμιση των χώρων που προσφέρει: εντυπωσιακό μεγάλο σαλόνι, ανοικτή κουζίνα, 4 μεγάλα υπνοδωμάτια με πολλές ντουλάπες, 1 γραφείο στον εξώστη ψηλοτάβανο 13,31 τμ, συν 11 τμ. αποθηκευτικό χώρο, 1 πολύ όμορφο μπάνιο με ντουζιέρα και 1 wc.
Oι βεράντες περιμετρικά είναι όλες στεγασμένες με ξύλο-κεραμίδια με απεριόριστη υπέροχη θέα την θάλασσα και τα βουνά. Η κατασκευή του ακινήτου λειτουργεί θερμομονωτικά χειμώνα-καλοκαίρι.
β. Εντυπωσιακή και η 2η κατοικία 81τμ επίσης με ψηλοτάβανη δίριχτη ξύλινη στέγη, διαθέτει εντυπωσιακό μεγάλο σαλόνι με τζάκι που βλέπει τον πολύ όμορφο καταπράσινο κήπο με την πισίνα, 2 ύπνου εκ των οποίων το ένα είναι μεγάλων διαστάσεων με πολλές ντουλάπες, open- plan κουζίνα και 1 πλήρες μπάνιο, θέρμανση με πετρέλαιο η ξύλα.
Αν σας αρέσει το ρετρό Country style Home πωλείται όπως είναι και με έπιπλα. Όλοι οι χώροι είναι πολεοδομικά τακτοποιημένοι.
Βρίσκεται σε πολύ ήσυχο, όμορφο, εξοχικό σημείο κοντά στην πόλη, 3 λεπτά από την παραλία Αμαρύνθου, το κέντρο, την αγορά και τα σχολεία, 30΄ από την Χαλκίδα τιμή 630.000€ (5685). ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΚΡΗ EUROHOME REAL-ESTATE
Caractéristiques
Typologie
Maison individuelle
Transaction
Vente
Étage
Rez-de-chaussée
Étages du bâtiment
1
Ascenseur
Non
Superficie
214 m²
Chambres/pièces
5+
Chambres
6
Bains/douches
3+
Meublé
Oui
Balcon
Oui
Box, places stationnement
8 place(s) de parking
Chauffage
Collectif, alimenté au gazole
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Cheminée
  • Exposition externe
  • Piscine
Informations sur les prix
Prix
€ 630 000
Prix au m²
2 944 €/m²
Efficacité énergétique
  • Chauffage

    Collectif, alimenté au gazole
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+22 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur