1/10

Hôtel en Vente

Syros, Ερμούπολη 841 00, Ελλάδα
€ 2 500 000
388 m²
3+ bains/douches

Remarque

Annonce mise à jour le 31/08/2024
Description

référence: 3793

Κυκλάδες, Σύρος: Πωλείται ανακαινισμένο διαμπερές Ξενοδοχείο 388τ.μ. σε 200τ.μ. οικόπεδο πολυτελείας, προσόψεως σε ισόγειο 2 επιπέδων με ατομική θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 6 χώρους, 1 κουζίνα, αποθήκη και 8 μπάνια. Είναι νεοκλασικό, επιπλωμένο, με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένο το 1890, βαμμένο και διαθέτει θέα στη θάλασσα, πόρτα ασφαλείας, δάπεδα από μάρμαρο & ξύλο, σίτες. Βοηθητικός χώροι , λεβητοστάσιο , laudry room, κουζινα . Αντλία θερμότητας - fancoil, πληρως εξοπλισμένο 
Ειναι ένα πασιγνωστο νεοκλασικό αρχοντικό στη καρδιά της συνοικιας των “Βαποριών”
Είναι ένα ξενοδοχείο κατάλληλο για όλες τις εποχές, με ασύγκριτη θέα στα γαλανά νερά των Κυκλάδων και μαγευτική ατμόσφαιρα.
 
Πολύ κοντά στο ναο του Αγίου Νικολάου, λίγα βήματα από το θέατρο Απόλλων και την Πλατεία Μιαούλη με το Δημαρχείο, ατενίζει τη θάλασσα και το νησάκι Φανάρι πάνω στο οποίο βρίσκεται ο επιβλητικός πρώτος φάρος που χτίστηκε στo Αιγαίο.
Μερικά σκαλιά κάτω από τον κτήριο, βρίσκεται η παραλία Αστέρια, με τις παλιές προβλήτες στη θάλασσα, καθώς και διάφορα καφέ και εστιατόρια Είναι ιδανική πλάζ για κολύμπι με όλους τους καιρούς και τη μοναδική εμπειρία να κολυμπάτε κάτω από τα νεοκλασικά κτίρια που κρέμονται από τα βράχια.
Το κτίριο διατρέχουν ξύλινα πατώματα και παλιά μάρμαρα, τοιχογραφίες και ψηλά, ξύλινα ταβάνια. Για τη διακόσμησή του χρησιμοποιήθηκαν και αναπαλαιώθηκαν από τεχνίτες της Σύρου, έπιπλα του 19ου αιώνα σε συνδυασμό με σύγχρονο design και έργα Ελλήνων καλλιτεχνών.
   ΤΙΜΗ 2500000€  

 

Caractéristiques
Transaction
Vente | Bien immobilier à revenu
Typologie
Hôtel | Propriété de luxe
Superficie
388 m²
Chambres/pièces
3+ bains/douches
Disponibilité
Disponible à partir du 26/08/2024
Autres caractéristiques
  • Cave
  • Meublé
Informations sur les prix
Prix
€ 2 500 000
Prix au m²
6 443 €/m²
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    1890
  • État

    Excellent / Rénové
  • Chauffage

    Collectif, alimenté au gazole
Découvrez chaque recoin de la propriété
+7 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΑΛΥΦΑΝΤΗΣ