1/18

Appartement 2 chambres Προς Παλαιών Πατρών Γερμανού, 546 22, Θεσσαλονίκη, Kamara - Rotonta, Thessalonique - Centre

Thessalonique - CentreΠρος Παλαιών Πατρών Γερμανού, 546 22, Θεσσαλονίκη
€ 210 000
3 chambres/pièces
45 m²
1 bain/douche
Étage 1
Ascenseur
Meublé

Remarque

Annonce mise à jour le 05/09/2024
Description

référence: 1001-11213


ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Πωλείται ανακαινισμένο διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης Σας παρουσιάζουμε ένα εξαιρετικό διαμέρισμα, πλήρως ανακαινισμένο, που βρίσκεται σε μία από τις πιο κεντρικές και ζωντανές περιοχές της Θεσσαλονίκης. Το ακίνητο βρίσκεται στον 1ο όροφο μιας καλοδιατηρημένης οικοδομής, η οποία διαθέτει και ασανσέρ, κατασκευασμένη το 1962. Χαρακτηριστικά διαμερίσματος: Ευρύχωρη σαλοκουζίνα με μοντέρνα διαρρύθμιση, ιδανική για στιγμές χαλάρωσης και φιλοξενίας.Δύο φωτεινά υπνοδωμάτια με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους.Ένα πλήρως ανακαινισμένο μπάνιο με σύγχρονο σχεδιασμό.Εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες οικιακές συσκευές και έπιπλα, έτοιμο για άμεση κατοίκηση.Πόρτα ασφαλείας για την απόλυτη προστασία.Κουφώματα αλουμινίου και πλακάκια υψηλής ποιότητας σε όλο το δάπεδο.Κλιματισμός και αυτόνομη θέρμανση με λέβητα φυσικού αερίου, που εξασφαλίζουν άνεση όλο το χρόνο.Το διαμέρισμα είναι ιδανικό για ιδιοκατοίκηση αλλά και επένδυση, χάρη στη μοναδική του θέση, που προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια, συγκοινωνίες και όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες.  Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό διαμέρισμα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης! Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού. Είναι μια περιεκτική και ελκυστική περιγραφή που υπογραμμίζει τα πλεονεκτήματα του διαμερίσματος και της τοποθεσίας του.



| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Caractéristiques
Typologie
Appartement | Propriété de luxe
Transaction
Vente
Étage
1
Ascenseur
Oui
Superficie
45 m²
Chambres/pièces
3
Chambres
2
Bains/douches
1
Meublé
Oui
Balcon
Non
Chauffage
Collectif, alimenté au méthane
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Porte blindée
Informations sur les prix
Prix
€ 210 000
Prix au m²
4 667 €/m²
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    1962
  • État

    Excellent / Rénové
  • Chauffage

    Collectif, alimenté au méthane
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+15 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur