Κουζίνα
Ασανσέρ
Υπνοδωμάτιο
Μπάνιο
Μπάνιο
Ασανσέρ
Υπνοδωμάτιο
Μπαλκόνι
1/15

Appartement 2 chambres Παιωνίου 1, 543 51, Θεσσαλονίκη, Ano Toumpa, Toumpa

ToumpaΠαιωνίου 1, 543 51, Θεσσαλονίκη
€ 83 000
3 chambres/pièces
52 m²
1 bain/douche
Étage S
Non Ascenseur
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 07/09/2024
Description

référence: 1005-11125


ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ 1005-11125
Πωλείται ένα υπέροχο ισόγειο-ημιυπόγειο διαμέρισμα, μόλις τρία σκαλιά κάτω από το επίπεδο του δρόμου, στην περιοχή της Άνω Τούμπας. Πρόκειται για ένα λουξ ανακαινισμένο διαμέρισμα, έτοιμο να φιλοξενήσει τη νέα του οικογένεια. Το διαμέρισμα διαθέτει δύο ευρύχωρα δωμάτια, ένα άνετο σαλόνι, μια μοντέρνα κουζίνα, τουαλέτα, αποθήκη και δύο αυλές, μπροστά και πίσω, για στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.Το ένα από τα δωμάτια διαθέτει ενσωματωμένη ντουλάπα, προσφέροντας πρακτικότητα και αποθηκευτικό χώρο. Τα κουφώματα είναι ολοκαίνουργια, εξοπλισμένα με σίτες για προστασία από τα έντομα, ενώ η θερμομόνωση έχει τοποθετηθεί τόσο μπροστά όσο και πίσω, εξασφαλίζοντας άνετες συνθήκες διαβίωσης καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.Για τη θέρμανση και την ψύξη του χώρου, υπάρχουν δύο air condition, ενώ η θωρακισμένη πόρτα προσφέρει επιπλέον ασφάλεια. Το δάπεδο είναι καλυμμένο με κομψό πλακάκι, που συνδυάζει αισθητική και αντοχή. Το διαμέρισμα πωλείται με ηλεκτρική κουζίνα και ψυγείο, έτοιμο για άμεση χρήση.Το ακίνητο βρίσκεται σε ένα πολύ καλό σημείο της Άνω Τούμπας, με εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, σχολεία, δημόσιες συγκοινωνίες και άλλες ανέσεις, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για ζευγάρια ή μικρές οικογένειες.


| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Caractéristiques
Typologie
Appartement
Transaction
Vente | Bien immobilier à revenu
Étage
Sous-sol
Ascenseur
Non
Superficie
52 m²
Chambres/pièces
3
Chambres
2
Bains/douches
1
Meublé
Non
Balcon
Non
Chauffage
Collectif, alimentation électrique
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Exposition externe
  • Porte blindée
Informations sur les prix
Prix
€ 83 000
Prix au m²
1 596 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

Γ

Découvrez chaque recoin de la propriété
+12 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur