1/18

Maisonnette Ανεμώνης 7, 146 71, Νέα Ερυθραία, Kastri, Nea Erithraia

Nea ErithraiaΑνεμώνης 7, 146 71, Νέα Ερυθραία
€ 1 250 000
5+ chambres/pièces
627 m²
3+ bains/douches
Ascenseur
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 09/09/2024
Description

référence: 101-4063

Κωδικός ακινήτου: 101-4063 - Κηφισιά Πολιτεία ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 4 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 627 τ.μ. σε οικόπεδο 500 τ.μ. . Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 5 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2000 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, ξύλινα πατώματα, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, θέρμανση ανα επίπεδο, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, σοφίτα, playroom, dressing room, laundry room, θυροτηλεόραση, ανοιχτωσιά - Τιμή: 1.250.000 €
Εξαιρετική αυτόνομη μεζονέτα, νεοκλασικής αρχιτεκτονικής, με ιδιωτική πισίνα και απεριόριστη θέα. 

Η κατοικία είναι συνολικά 627 τ.μ. εκ των οποίων τα 520 τ.μ. είναι κύριοι χώροι και τα 107 τ.μ. βοηθητικοί. Βρίσκεται εντός οικοπέδου 1000 τ.μ., το οποίο έχει χωριστεί ισόποσα για την κατασκευή 2 ανεξάρτητων μεζονετών.

Στο υπερυψωμένο ισόγειο (148 τ.μ.) βρίσκεται ο εντυπωσιακός και πολυτελής χώρος υποδοχής, με μεγάλα ανοίγματα, τζάκι,  βεράντα με απεριόριστη θέα, ανεξάρτητη ευρύχωρη κουζίνα και WC επισκεπτών με βεστιάριο.

Στον 1ο όροφο (148 τ.μ.) υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια με en suite μπάνιο και ένας επιπλέον χώρος που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο, walk-in closet, γραφείο ή καθιστικό.

Στον 2ο όροφο (77 τ.μ.) βρίσκονται επιπλέον δυο υπνοδωμάτια με en suite μπάνιο.

Τέλος στο χαμηλότερο ισόγειο (-1)  (148 τ.μ.) υπάρχει το δεύτερο σαλόνι, με τζάκι και μπαρ, το οποίο έχει άμεση πρόσβαση στην πισίνα και το μπάρμπεκιου. Επίσης στον όροφο υπάρχει κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο με en suite μπάνιο και ένα ακόμη μπάνιο. 

Όλα τα επίπεδα επικοινωνούν με εσωτερικό ανελκυστήρα.

Επίσης υπάρχει δωμάτιο υπηρεσίας, χώρος πλυντηρίου, αποθήκες και πάρκινγκ κλειστό για 2 αυτοκίνητα.
H κατοικία προσφέρει ιδιωτικότητα και βρίσκεται σε περιοχή με εύκολη και άμεση πρόσβαση στην πλατεία της Πολιτείας.





KIKLOS Real Estate Agency Τ: 2102208019 @: info@kiklos-re.gr W: www.kiklos-re.gr Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να μας καλέστε! Το χαρτοφυλάκιό μας ενημερώνεται καθημερινά με νέα ακίνητα. Για ΑΜΕΣΗ εξυπηρέτηση τα ραντεβού και η πληροφόρηση γίνεται κεντρικά από τη γραμματεία μας! Καλέστε στο 2102208019 και τα σαββατοκύριακα! Σημείωση: Το στίγμα / διεύθυνση στο χάρτη είναι ενδεικτικά και δεν υποδεικνύουν την ακριβή θέση του ακινήτου. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για την ακρίβεια των στοιχείων που προσκομίζονται από τους πωλητές. Κατά την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομική Ταυτότητας / Διαβατηρίου του ενδιαφερόμενου. Η μεσιτική αμοιβή ανέρχεται σε περίπτωση αγοράς σε ποσοστό 2% + ΦΠΑ επί της τελικής συμφωνηθείσας αξίας ή σε 1 μηνιαίο μίσθωμα +ΦΠΑ σε περίπτωση μίσθωσης.
Caractéristiques
Typologie
Maisonnette | Propriété de luxe
Transaction
Vente
Étage
Rez-de-chaussée
Étages du bâtiment
4
Ascenseur
Oui
Superficie
627 m²
Chambres/pièces
5+
Chambres
5
Bains/douches
3+
Meublé
Non
Balcon
Non
Box, places stationnement
2 dans garage/box, 1 place(s) de parking
Chauffage
Collectif, alimenté au gazole
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Cheminée
  • Exposition externe
  • Mansarde
  • Porte blindée
  • Piscine
Informations sur les prix
Prix
€ 1 250 000
Prix au m²
1 994 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

Δ

Découvrez chaque recoin de la propriété
+15 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur