Ύπαρξη ανθρώπου
Πισίνα
Ασανσέρ
Ασανσέρ
Ασανσέρ
Υπνοδωμάτιο
Μπαλκόνι
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Μπαλκόνι
Μπαλκόνι
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
1/23
Ύπαρξη ανθρώπου

Appartement 3 chambres neuf, troisième étage, Centre, Kalamariá

Kalamariá
€ 1 200/mois
3 chambres/pièces
135 m²
2 bains/douches
Étage 3
Ascenseur
Balcon
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 13/09/2024
Description

référence: 56328

Κωδικός ακινήτου: 56328 - Καλαμαριά Βυζάντιο ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ νεόδμητο διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 135 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένο το 2023 και διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - φυσικού αερίου, θέα σε πάρκο, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 12 τ.μ., προεγκατάσταση συναγερμού, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 20 τ.μ. - Τιμή: 1.200 €
Ενοικιάζεται εξαιρετικά φωτεινό και διαμπερές οροφοδιαμέρισμα 3ου ορόφου σε νεόδμητη πολυκατοικία 6 ορόφων. Το διαμέρισμα προσφέρει ευρύχωρο σαλόνι, μοντέρνα κουζίνα, 3 μεγάλα υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο και 1 WC.
Στρατηγικά τοποθετημένο πολύ κοντά στο  πάρκο της Πασσαλίδη, σε απόσταση μόλις 5 λεπτών από τη στάση του μετρό και 500 μέτρα από τον πεζόδρομο της Καλαμαριάς.
Θέση στάθμευσης με προεγκατάσταση για φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου, 12 τ.μ. αποθηκευτικός χώρος,Ευρύχωρα μπαλκόνια με θέα στο πάρκο και πίσω μπαλκόνια σε διαμορφωμένο ακάλυπτο χώρο, Ατομική ενδοδαπέδια θέρμανση φυσικού αερίου, Ντουλάπες σε όλα τα υπνοδωμάτια, ντουλάπα βεστιάριο στην είσοδο και εξωτερική ντουλάπα στο πίσω μπαλκόνι για πλυντήριο και στεγνωτήριο, Εξωτερικά κουφώματα Alumil με ηλεκτρικά ρολά και σίτες σε όλα τα παράθυρα και πόρτες,  Έπιπλα κουζίνας STOSA,  Πλακάκια και έπιπλα μπάνιου Porcelana.


-- Η διεύθυνση του ακινήτου είναι ενδεικτική -- Ανδρέας Κακάλτσης 6948001592 www.invista.gr -- Για να ενημερώνεστε ΠΡΩΤΟΙ για τα νέα ακίνητα της invista.gr επισκεφτείτε το site μας και συμπληρώστε την ζήτηση σας στην κατηγορία ΄Ζήτηση΄ και μόλις αναλάβουμε το νέο ακίνητο που σας ταιριάζει θα ενημερώνεστε αυτόματα μέσω E-Mail η SMS Like us on facebook! www.facebook.com/invista.gr Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας.
Caractéristiques
Typologie
Appartement | Propriété de luxe
Transaction
Location
Étage
3
Ascenseur
Oui
Superficie
135 m²
Chambres/pièces
3
Chambres
3
Bains/douches
2
Meublé
Non
Balcon
Oui
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Collectif, au sol, alimenté au méthane
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / PVC
  • Exposition externe
  • Porte blindée
Informations sur les prix
Prix
€ 1 200/mois
Prix au m²
9 €/m²
Détails des coûts
Caution
Non indiquée
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    2023
  • État

    Nouveau / En construction
  • Chauffage

    Collectif, au sol, alimenté au méthane
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+20 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur