Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
Κάτοψη
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Κάτοψη
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
1/25
Θέα από μπαλκόνι

Villa indépendante Τραγάκι, Tragaki, Arkadi (Îles Ioniennes)

Arkadi (Îles Ioniennes)Τραγάκι
€ 475 000
4 chambres/pièces
180 m²
2 bains/douches
Non Ascenseur
Meublé
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 26/09/2024
Description

référence: 2-211


Κωδικός ακινήτου: 2-211 -  Video

Πωλείται πολυτελής βίλα 180 τ.μ. στο Τραγάκι Ζακύνθου, μια περιοχή φημισμένη για την ηρεμία και την καταπράσινη φυσική ομορφιά της. Το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο 2.215 τ.μ., πλήρως περιφραγμένο με πέτρινα μουράγια, προσφέροντας απόλυτη ιδιωτικότητα και αίσθηση ασφάλειας.

Η βίλα αποτελείται από 4 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα εκ των οποίων έχει μετατραπεί σε άνετο γραφείο, το καθιστικό είναι ευρύχωρο και διακοσμημένο με φινετσάτα κλασικά έπιπλα, δημιουργώντας έναν φιλόξενο χώρο για χαλάρωση και διασκέδαση. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με σύγχρονες συσκευές, προσφέροντας άνεση στην καθημερινότητα, ενώ τα 2 μπάνια είναι ευρύχωρα και λειτουργικά. Η σοφίτα της βίλας είναι ένας εξαιρετικά χρήσιμος χώρος, ο οποίος μπορεί να αξιοποιηθεί ως επιπλέον αποθηκευτικός χώρος ή να μετατραπεί σε ένα προσωπικό καταφύγιο του νέου ιδιοκτήτη, όπως ένα δωμάτιο χόμπι ή βιβλιοθήκη. Επιπλέον, στο σπίτι υπάρχει laundry room καθώς και αποθήκη, ιδανική για να διατηρείτε τον χώρο τακτοποιημένο και οργανωμένο.

Η βίλα διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις: καλοριφέρ, τζάκι στο καθιστικό, 4 μονάδες κλιματισμού που διασφαλίζουν άριστη θερμοκρασία τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς και θερμοσυσσωρευτές που παρέχουν ενεργειακή αυτονομία. Το σύστημα συναγερμού προσφέρει αίσθηση ασφάλειας, ενώ οι μεγάλες βεράντες, οι οποίες διαθέτουν τζαμαρίες, είναι ιδανικές για να απολαμβάνετε τη θέα στον καταπράσινο κήπο χαλαρώνοντας είτε διασκεδάζοντας με φίλους και την οικογένεια.

Το κλειστό γκαράζ, το οποίο διαθέτει και αποθηκευτικό χώρο, προσφέρει άμεση και εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό της κατοικίας, εξασφαλίζοντας πρακτικότητα και ασφάλεια. Παράλληλα, υπάρχει και εξωτερικός χώρος στάθμευσης για επιπλέον οχήματα ή επισκέπτες. Το ακίνητο περιβάλλεται από έναν ευρύχωρο, προσεγμένο κήπο, γεμάτο με δέντρα και λουλούδια, δημιουργώντας ένα ειδυλλιακό τοπίο που προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση. Η πλακόστρωτη αυλή είναι ιδανική για υπαίθριες δραστηριότητες και συγκεντρώσεις. Επιπλέον, το πηγάδι, η γεώτρηση και η δεξαμενή χωρητικότητας 23 κυβικών μέτρων εξασφαλίζουν απόλυτη αυτονομία σε νερό, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του κήπου και της οικίας.

Το Τραγάκι, όπου βρίσκεται η βίλα, είναι γνωστό για την εκπληκτική φυσική του ομορφιά, τους ελαιώνες και τις αμπελώνες που περιβάλλουν την περιοχή, καθώς και για τη γειτνίασή του με μερικές από τις πιο δημοφιλείς παραλίες του νησιού, όπως η αμμώδης παραλία του Τσιλιβί, που απέχει μόλις λίγα λεπτά. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε γαλήνια τοπία, αλλά και εύκολη πρόσβαση στις ανέσεις της πόλης και τουριστικές υποδομές, καθιστώντας τη βίλα ιδανική είτε για μόνιμη κατοικία είτε για εξοχική κατοικία υψηλών προδιαγραφών.


Caractéristiques
Typologie
Villa indépendante
Transaction
Vente
Étage
Rez-de-chaussée
Étages du bâtiment
1
Ascenseur
Non
Superficie
180 m²
Chambres/pièces
4
Chambres
3
Bains/douches
2
Meublé
Oui
Balcon
Non
Box, places stationnement
2 dans garage/box, 1 place(s) de parking
Chauffage
Collectif, alimenté au gazole
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Cheminée
  • Mansarde
  • Porte blindée
  • Système d'alarme
Informations sur les prix
Prix
€ 475 000
Prix au m²
2 639 €/m²
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    1985
  • Chauffage

    Collectif, alimenté au gazole
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+22 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur