Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
1/25
Θέα από μπαλκόνι

Villa indépendante Μουζάκι, Mouzaki, Laganas

LaganasΜουζάκι
€ 885 000
5+ chambres/pièces
244 m²
3 bains/douches
Non Ascenseur
Balcon
Meublé
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 26/09/2024
Description

référence: 2-210


Κωδικός ακινήτου: 2-210

Πωλείται πολυτελής βίλα 244 τ.μ. στη γραφική περιοχή του Mουζακίου στη Ζάκυνθο, σε οικόπεδο έκτασης 2.355 τ.μ. Η βίλα είναι πλήρως επιπλωμένη με φινετσάτα ιταλικά έπιπλα υψηλής ποιότητας, προσφέροντας έναν κομψό και άνετο χώρο διαβίωσης. 

Το ισόγειο της βίλας έχει έκταση 122 τ.μ. και λειτουργεί ως αυτόνομη κατοικία με δική της ξεχωριστή είσοδο.  Στον χώρο αυτόν, θα βρείτε δύο άνετα υπνοδωμάτια, ιδανικά για τη φιλοξενία οικογένειας ή επισκεπτών. Η μεγάλη σαλοκουζίνα 40 τ.μ. αποτελεί έναν ενιαίο, ευρύχωρο χώρο ενώ το μπάνιο είναι μεγάλο και πλήρως εξοπλισμένο, προσφέροντας άνεση και λειτουργικότητα.

Στον πρώτο όροφο της βίλας συναντάμε το κυρίως καθιστικό, το οποίο συνδυάζεται αρμονικά με την τραπεζαρία και την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δημιουργώντας έναν ευχάριστο και ευρύχωρο χώρο για καθημερινές στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης. Το τζάκι προσθέτει ζεστασιά και ατμόσφαιρα στον χώρο. Ο όροφος αυτός διαθέτει επίσης τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, προσφέροντας άνεση και πολυτέλεια στους ιδιοκτήτες και τους καλεσμένους. Υπάρχουν δύο πλήρως εξοπλισμένα μπάνια, καθώς και μεγάλες βεράντες που προσφέρουν εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα και το μαγευτικό φυσικό τοπίο της Ζακύνθου, κάνοντας τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης.

Επιπλέον, η σοφίτα της βίλας αποτελεί έναν πολυχρηστικό χώρο, που μπορεί εύκολα να διαμορφωθεί σε ένα ή περισσότερα δωμάτια, ιδανικό για επιπλέον υπνοδωμάτιο ή γραφείο, ή να χρησιμοποιηθεί ως αποθήκη, καλύπτοντας κάθε ανάγκη αποθηκευτικού χώρου.

Η βίλα είναι εξοπλισμένη με σύστημα κλιματισμού, ενώ διαθέτει και ξεχωριστό χώρο laundry για την καθημερινή φροντίδα των ρούχων. Τα μεγάλα μπαλκόνια της βίλας προσφέρουν απρόσκοπτη μαγική θέα.

Στον εξωτερικό χώρο της βίλας, υπάρχει μια όμορφη πισίνα με πανοραμική θέα που προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και δροσιάς, ένας μεγάλος, καλαίσθητος χώρος μπάρμπεκιου, ιδανικός για τη διοργάνωση συγκεντρώσεων και γευμάτων ενώ ο προσεγμένος κήπος και ο ευρύχωρος χώρος στάθμευσης ολοκληρώνουν τις παροχές του εξωτερικού χώρου. Η Το οικόπεδο είναι πλήρως περιφραγμένο, προσφέροντας απόλυτη ασφάλεια και ιδιωτικότητα.

Η βίλα διαθέτει επίσης σύγχρονο λεβητοστάσιο, υπόγεια δεξαμενή νερού χωρητικότητας 18 κυβικών , καθώς και αντλιοστάσιο με φίλτρα νερού, διασφαλίζοντας την ποιότητα και την άνεση της καθημερινής ζωής.

Υπάρχει η δυνατότητα ο νέος ιδιοκτήτης, αν το επιθυμεί, να διαμένει στο ισόγειο, το οποίο λειτουργεί ως ανεξάρτητο διαμέρισμα με δική του είσοδο, ενώ παράλληλα, μπορεί να εκμεταλλευτεί τον πρώτο όροφο, ενοικιάζοντάς τον είτε για βραχυπρόθεσμη είτε για μακροπρόθεσμη μίσθωση, δημιουργώντας έτσι ένα σημαντικό επιπλέον εισόδημα. Η ιδιαίτερα προνομιακή τοποθεσία της βίλας σε συνδυασμό με τις πολυτελείς της παροχές την καθιστά μια ελκυστική επιλογή για τουρίστες και επισκέπτες, προσφέροντας μεγάλη επενδυτική αξία.

Η τοποθεσία του ακινήτου στο Μουζάκι Ζακύνθου είναι μοναδική. Η περιοχή αυτή προσφέρει γαλήνη και ηρεμία, μακριά από τη φασαρία της πόλης, ενώ παράλληλα βρίσκεται κοντά σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς και όμορφες παραλίες του νησιού, όπως ο Λαγανάς, το Καλαμάκι, ο Άγιος Σώστης και η Λίμνη Κεριού. Η γύρω περιοχή χαρακτηρίζεται από το φυσικό της κάλλος, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες για εξερεύνηση και περιπάτους στη φύση. Πρόκειται για έναν ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν την ηρεμία, τη φυσική ομορφιά και την ποιότητα ζωής, καθιστώντας αυτή τη βίλα την τέλεια επιλογή τόσο για μόνιμη κατοικία όσο και για εξοχική χρήση.



Caractéristiques
Typologie
Villa indépendante | Propriété de luxe
Transaction
Vente
Étage
Rez-de-chaussée
Étages du bâtiment
2
Ascenseur
Non
Superficie
244 m²
Chambres/pièces
5+
Chambres
5
Bains/douches
3
Meublé
Oui
Balcon
Oui
Box, places stationnement
3 place(s) de parking
Chauffage
Collectif, alimenté au gazole
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / PVC
  • Cheminée
  • Mansarde
  • Porte blindée
  • Système d'alarme
  • Piscine
  • Système TV avec parabole satellitaire
Informations sur les prix
Prix
€ 885 000
Prix au m²
3 627 €/m²
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    2007
  • Chauffage

    Collectif, alimenté au gazole
  • Certification énergétique

    En attente de certification
Découvrez chaque recoin de la propriété
+22 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur