1/11

Appartement 1 chambre neuf, troisième étage, Centre, Kalamata

Kalamata
€ 180 000
2 chambres/pièces
60 m²
1 bain/douche
Étage 3
Ascenseur
Balcon
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 04/10/2024
Description

référence: ΠΚΟ82024

Αν αναζητάς ένα ιδανικό διαμέρισμα κοντά στην παραλιακή ζώνη της Καλαμάτας, τότε αυτό το διαμέρισμα αποτελεί την τέλεια επιλογή είτε για επένδυση είτε για ιδιοκατοίκηση. Σε μία από τις ομορφότερες περιοχές της Καλαμάτας, πωλείται υπο κατασκευή  διαμέρισμα 60 τ.μ. στον τρίτου όροφο, αποτελούμενο από μία μεγάλη ενιαία φωτεινή σαλοκουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο ένα μπάνιο και αποθηκευτικό χώρο.

 

Το διαμέρισμα έχει σχεδιαστεί με βάση τις σύγχρονες ανάγκες κάθε νέου ιδιοκτήτη, συνδυάζοντας την άνεση με την αισθητική.

Η ευρύχωρη σαλοκουζίνα προσφέρει άπλετο φυσικό φως, ενώ η μοντέρνα αρχιτεκτονική του εξασφαλίζει λειτουργικότητα και άνεση.

Το υπνοδωμάτιο διαθέτει άνετες ντουλάπες, ενώ το μπάνιο είναι εξοπλισμένο με εντοιχισμένα είδη υγιεινής και στήλη θέρμανσης, προσφέροντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις που χρειάζονται, παράλληλα κάθε διαμέρισμα έχει έναν αποθηκευτικό χώρο/χώρος πλυντηρίου-στεγνωτήριου.

 

Η πολυκατοικία ειναι υπό κατασκευή και αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα του 2026 δίνοντας την ευκαιρία στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες να αποκτήσουν ένα ολοκαίνουργιο διαμέρισμα, φτιαγμένο με τα πιο σύγχρονα υλικά και προδιαγραφές.

 

Το διαμέρισμα διαθέτει πόρτα ασφαλείας για μέγιστη ασφάλεια, ηλιακό θερμοσίφωνα για εξοικονόμηση ενέργειας, και κλιματιστικά τελευταίας τεχνολογίας για ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας όλο τον χρόνο. Τα κουφώματα είναι υψηλής ενεργειακής απόδοσης A++ με διπλά τζάμια ,εξασφαλίζοντας στους νέους ιδιοκτήτες θερμική μόνωση και απόλυτη ησυχία.

 

Οι κοινόχρηστοι χώροι της πολυκατοικίας είναι σχεδιασμένοι με έμφαση στην αισθητική, προσφέροντας ένα ευχάριστο περιβάλλον στους ενοίκους. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης αποθήκη στο υπόγειο και δυνατότητα πάρκινγκ με επιπλέον χρέωση.

 

Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι εξαιρετική, μόλις λίγα λεπτά από την παραλία και κοντά σε σχολεία, στάσεις λεωφορείων και σούπερ μάρκετ. Είναι ιδανικό για οικογένειες που επιθυμούν την άμεση πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις της πόλης, καθώς και για επενδυτές που αναζητούν ακίνητο σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη περιοχή.

 

ΚΩΔ.ΑΚΙΝ  ΠΚΟ82024  -  Παναγιώτης Κοντογιαννόπουλος

 Λίγα Λόγια για την Καλαμάτα

 

Η Καλαμάτα, πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, είναι μια πόλη με έντονη τουριστική και επενδυτική δραστηριότητα. Χαρακτηρίζεται από τη μοναδική γεωγραφική της θέση, με τον Ταΰγετο να δεσπόζει στα βόρεια και τις πανέμορφες παραλίες του Μεσσηνιακού κόλπου στα νότια. Οι παραλίες, όπως αυτές της Ναυαρίνου και της Μικρής Μαντίνειας, αποτελούν δημοφιλείς προορισμούς για τους επισκέπτες, ενώ η πολιτιστική κληρονομιά της πόλης προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες.

 

Η γαστρονομία της Καλαμάτας είναι εξίσου ελκυστική, με τοπικά προϊόντα που κερδίζουν διεθνή αναγνώριση. Η πόλη διαθέτει ένα πολυδιάστατο τουριστικό προϊόν, προσελκύοντας τόσο λάτρεις της φύσης όσο και της γαστρονομίας και της ιστορίας. Η εγγύτητα της Καλαμάτας με σημαντικά τουριστικά κέντρα προσφέρει πολλές επιλογές για ημερήσιες εκδρομές.

 

Αυτή είναι η ευκαιρία να αποκτήσεις ένα μοναδικό διαμέρισμα σε μία από τις πιο περιζήτητες τοποθεσίες της Καλαμάτας! Επικοινώνησε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες ή για να προγραμματίσεις μία επίσκεψη

Caractéristiques
Typologie
Appartement
Transaction
Vente | Bien immobilier à revenu
Étage
3
Ascenseur
Oui
Superficie
60 m²
Chambres/pièces
2
Chambres
1
Bains/douches
1
Meublé
Non
Balcon
Oui
Chauffage
Collectif
Autres caractéristiques
  • Exposition externe
  • Porte blindée
Informations sur les prix
Prix
€ 180 000
Prix au m²
3 000 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

A+

Découvrez chaque recoin de la propriété
+8 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ