Σαλόνι
Θέα από μπαλκόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Ύπαρξη ανθρώπου
Ύπαρξη ανθρώπου
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
W.C
Διάδρομος
Κουζίνα
W.C
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Σαλόνι
1/25
Θέα από μπαλκόνι

Appartement 2 chambres Δημητριάδος 295, Βόλος, Ελλάδα, Centre, Volos

VolosΔημητριάδος 295, Βόλος, Ελλάδα
€ 650 000
3 chambres/pièces
126 m²
2 bains/douches
Étage 3
Ascenseur
Meublé
Cave

Remarque

Annonce mise à jour le 07/10/2024
Description

référence: 6-10879


Κωνσταντίνος Σιάνος, Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας, μέλος της ομάδας Σιάνος Παπαγεωργίου και του γραφείου RE/MAX Δομή.

Πωλείται αποκλειστικά από την ομάδα μας ένα μοναδικό πολυτελές διαμέρισμα 126 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στην πλέον περιζήτητη περιοχή του Βόλου, ακριβώς στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου. Το ακίνητο προσφέρει εκπληκτική, ανεμπόδιστη θέα τόσο στη θάλασσα όσο και στο πάρκο, δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον για όσους αναζητούν υψηλή ποιότητα ζωής σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης.

Το διαμέρισμα έχει πλήρως ανακαινιστεί το 2024. Η ανακαίνιση έγινε με χρήση των καλύτερης ποιότητας υλικών και εξοπλισμού, ενώ οι σύγχρονες επιλογές διακόσμησης και επίπλωσης ενισχύουν την αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης.

Δάπεδα: Ξύλινα πατώματα Ter Huerne συνδυάζονται άψογα με την ενδοδαπέδια θέρμανση, η οποία είναι εγκατεστημένη σε όλους τους χώρους του διαμερίσματος, εξασφαλίζοντας ιδανικές συνθήκες άνεσης κατά τη διάρκεια του έτους.
Κουζίνα: Σχεδιασμένη για να εντυπωσιάσει, η κεραμική κουζίνα διαθέτει πλήρως εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές και μια υπερσύγχρονη νησίδα με ενσωματωμένες εστίες Elica, προσφέροντας λειτουργικότητα και στυλ.

Το Master Bedroom αποτελεί ένα καταφύγιο χαλάρωσης, με king size δερμάτινο κρεβάτι διαστάσεων 240x220, εξοπλισμένο με κορυφαίο στρώμα Tempur 200x200. Το εντυπωσιακό en-suite μπάνιο του, διαθέτει γυάλινη κατασκευή και μια κομψή μαύρη γυάλινη walk-in ντουλάπα.
Το δεύτερο υπνοδωμάτιο είναι διαμορφωμένο ως γυμναστήριο για προσωπική άσκηση, προσφέροντας άνεση και ευκολία για τους λάτρεις της γυμναστικής στον προσωπικό τους χώρο.
Μπάνια: Και τα δύο μπάνια του διαμερίσματος είναι επενδυμένα με κεραμική πορσελάνη υψηλής ποιότητας la marquina σε gloss finish

Σαλόνι: Ο κύριος χώρος του σαλονιού είναι εξαιρετικά ευρύχωρος, διακοσμημένος με ένα πολυτελές 4θέσιο δερμάτινο καναπέ, μια 75 ιντσών τηλεόραση Q-LED και ένα σύγχρονο τζάκι βιοαιθανόλης

Φωτισμός: Ειδικά σχεδιασμένος φωτισμός με σποτ, λεντοταινίες και κρυφό φωτισμό, δίνουν έμφαση σε σχεδιαστικές λεπτομέρειες με γυψοσανίδες.

Το διαμέρισμα διαθέτει τρία  μπαλκόνια. Το μπαλκόνι του σαλονιού είναι εξοπλισμένο με 5θέσιο καναπέ εξωτερικού χώρου και ξύλινο παρκέ.

Smart Home συστήματα, με έξυπνες λάμπες Wiz για απομακρυσμένο έλεγχο φωτισμού.
Κουφώματα Alumil Supreme με διπλά ηχομονωτικά τζάμια, τα οποία σε συνδυασμό με τα ηλεκτρικά ρολά και το σύστημα κλιματισμού, εξασφαλίζουν ιδανική θερμομόνωση και ηχομόνωση.
Το διαμέρισμα διαθέτει τετραπλή ηχομόνωση, προσφέροντας απόλυτη ησυχία και ενεργειακή απόδοση.

Η θέση του διαμερίσματος είναι ασύγκριτη. Βρίσκεται στην καρδιά του Βόλου, δίπλα στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου, με εύκολη πρόσβαση σε πληθώρα καταστημάτων, εστιατορίων και φυσικά στις όμορφες παραλίες της περιοχής. Αυτή η τοποθεσία συνδυάζει το πράσινο με την παραθαλάσσια θέα.


Caractéristiques
Typologie
Appartement | Propriété de luxe
Transaction
Vente
Étage
3
Ascenseur
Oui
Superficie
126 m²
Chambres/pièces
3
Chambres
2
Bains/douches
2
Meublé
Oui
Balcon
Non
Box, places stationnement
1 dans garage/box, 1 place(s) de parking
Chauffage
Collectif, au sol, alimenté au méthane
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Cheminée
  • Exposition externe
  • Porte blindée
Informations sur les prix
Prix
€ 650 000
Prix au m²
5 159 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

A

Découvrez chaque recoin de la propriété
+22 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur