1/8

Fonds de commerce en Vente

Patision - AcharnonΑγ. Μελετίου - Πλ. Βικτωρίας - Μάρνη
€ 40 000
Non murs
96 m²
1 bain/douche

Remarque

Annonce mise à jour le 16/10/2024
Description

référence: 2-158

Κωδικός ακινήτου: 2-158 - Λεωφ. Πατησίων - Λεωφ. Αχαρνών Αγ. Μελετίου - Πλ. Βικτωρίας - Μάρνη ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη επιχείρηση ισόγειο συνολικής επιφάνειας 96 τ.μ. . Αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1984 και διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, θέα σε αστικό τοπίο, πατώματα από πλακάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, εξοπλισμό, ψευδοροφή, πρόσοψη 9 μέτρα - Τιμή: 40.000 €
Πωλείται Επιχείρηση Η Πρώτη στο Είδος της, Τεϊοποτείων Καφέ, με όλον τον εξοπλισμό της, Στην Περιοχή της λεωφορου πατησιων, και στην ευρύτερη περιοχη  του Πανεπιστημίου, Έχει 40 χρόνια λειτουργίας, αλλά πωλείται  λόγω συνταξιοδότησης, η επιχείριση Δεν έχει Αλλοιωθεί με το πέρασμα του Χρόνου, έχει τη δική της ιστορία, και πελατεία, σε όλο Αυτό το πέρασμα του χρόνου,  Τα Τραπέζια που εχει είναι μαρμάρινα, από Βάσεις Ραπτομηχανής του 1970.
Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάση των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας, Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Ολα τα ακίνητα που προβάλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μή διαθέσιμα. Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ σύμφωνα με το Νόμο Ν.4072/11-04-2012  Φ.Ε.Κ  86Α.
Caractéristiques
Transaction
Vente
Typologie
Fonds de commerce | sans murs
Superficie
96 m²
Chambres/pièces
1 bain/douche
Autres caractéristiques
  • Meublé
Informations sur les prix
Prix
€ 40 000
Prix au m²
417 €/m²
Efficacité énergétique
  • Année de construction

    1984
  • Chauffage

    Collectif, alimentation électrique
Découvrez chaque recoin de la propriété
+5 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur