Exoterikos choros
Pisina
1/8
Pisina

Maisonnette Καλυμνιώτικα, Kalymniotika, Voula

VoulaΚαλυμνιώτικα
€ 760 000
4 chambres/pièces
117 m²
3+ bains/douches
Ascenseur

Remarque

Annonce mise à jour le 10/07/2024
Description

référence: 686675

Κωδικός ακινήτου: 686675 - Βούλα Καλυμνιώτικα ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη μεζονέτα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 117 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2021 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, ξύλινα πατώματα, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη 5 τ.μ., κήπο, πισίνα, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σοφίτα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 760.000 € Μοναδική πολυτελής νεόδμητη μεζονέτα 117τ.μ , 2ου ορόφου με πατάρι, μεγάλη βεράντα με ιδιωτικό jacuzzi και υπέροχη θέα στη θάλασσα!
Το ακίνητο κατασκευάζεται σε ένα επιβλητικό και υψηλής αισθητικής κτίριο με την ύψιστη ενεργειακή απόδοση Α+, με ιδιωτικές πισίνες σε μία ήσυχη και όμορφη γειτονιά της Βούλας.
Μοιράζεται σε 2 επίπεδα.
Διαθέτει 3 υ/δ εκ των οποίων το 1 είναι master, 1 living-room με μεγάλα ανοίγματα και υπέροχες τζαμαρίες που επιτρέπουν στο φως να λούζει κυριολεκτικά όλη την ημέρα τους χώρους του σπιτιού, 1 κουζίνα σε minimal αισθητική τύπου open plan, 1 ακόμα μπάνιο και 1 wc επισκεπτών.
Εχει άριστο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, χώρους με μεγάλα ανοίγματα, ιδιαίτερο σχεδιασμό κρυφού φωτισμού νέας τεχνολογίας Led, εσωτερικά και εξωτερικά της κατοικίας, εγκατάσταση smart home.
Η επιλογή των υλικών γίνεται με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη, με τη συνεχή υποστήριξη των διακοσμητών της κατασκευάστριας εταιρείας.


Κατασκευάζεται με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νεοαναγειρόμενων κτιρίων όπως ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλίες θερμότητας ψύξης-θέρμανσης, ηλιακό, δρύινα δάπεδα παντού, κουφώματα αλουμινίου high-end frameless, που τοποθετούνται σε minimal κατασκευές με μεγάλα ύψη και μεγάλα ανοίγματα, εγκατάσταση smart home, συναγερμό, φωτοβολταικό σύστημα παραγωγής, θερμόμονωση 10 cm σε όλο το εξωτερικό κέλυφος του κτιρίου, εσωτερικούς και εξωτερικούς κρυφούς φωτισμούς.
Με τη μεζονέτα διατίθενται 2 θέσεις στάθμευσης υπογείου και 1 αποθήκη.
Πρόκειται για ένα από τα λίγα ακίνητα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά των Νοτίων προαστίων που αξίζει να μελετήσετε, είναι εξαιρετική επένδυση και σίγουρα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας.
Οι φωτογραφίες ανταποκρίνονται σε φωτορεαλιστκές απεικονίσεις.
Παράδοση φθινόπωρο 2022. Περισσότερα διαθέσιμα ακίνητα στο www.dp-properties.gr
Τηλ.επικοινωνίας: 2111993473
Caractéristiques
Typologie
Maisonnette | Propriété de luxe
Transaction
Vente
Étage
2
Ascenseur
Oui
Superficie
117 m²
Chambres/pièces
4
Chambres
3
Bains/douches
3+
Meublé
Non
Balcon
Non
Box, places stationnement
1 place(s) de parking
Chauffage
Individuel, alimentation électrique
Autres caractéristiques
  • Cadres extérieurs double vitrage / métal
  • Exposition externe
  • Mansarde
  • Porte blindée
  • Système d'alarme
  • Piscine
Informations sur les prix
Prix
€ 760 000
Prix au m²
6 496 €/m²
Efficacité énergétique

Consommation d'énergie

A+

Découvrez chaque recoin de la propriété
+5 photos
Options additionnelles

Contacter l'annonceur